EXKLUZÍVNE! Krásna chalupa v srdci malebnej dedinky Baďan, Banská Štia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
100 m²
684 m²
predaj - Rodinný dom
79.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1010x zobrazená v zozname / 142x zobrazená detailne / 142x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkneme Vám veľkú chalupu v dobrom stave v roľníckej, kraviarskej obci Baďan, len 30 min od Banskej Štiavnice. Chalupa sa nachádza v centre obce, je napojená na obecnú vodu, kanalizáciu a elektriku a cestná komunikácia vedie priamo k domu. Dom je vyčistený a pripravený pre nového majiteľa.

Vnútorná dispozícia domu je priebežná chodba, končiaca obývačkou, postupne v rade kuchyňa, kúpeľňa a WC a dve ďalšie spálne (viď pôdorys). V priebehu rokov bola chalupa postupne rekonštruovaná, naposledy dostala novú Tondach strechu so strešnými oknami v roku 2013. V sedemdesiatych rokoch bola pristavená novodobá časť domu, kde sa nachádza garáž, dielňa a veľká svetlá obývacia miestnosť. Pôvodný, krásne zachovaný dom s južne orientovanou prechodnou verandou je kamenný. V dome sa nachádza kachľová pec a kuchynský sporák na pevné palivo. Kúpeľňa je vybavená bojlerom na ohrev vody.Dom je vykurovaný ústredným kúrením na pevné palivo. Dom je v dosahu obecného Free WiFi.

Súčasťou ponuky je aj veľká kamenná hospodárska budova a záhrada s ovocnými stromami a okrasnými drevinami. Výmera ohradených pozemkov v predaji je 684 m2.

Malebná dedinka Baďan s neveľkým počtom obyvateľov, nezabudnuteľnou atmosférou a zachovalou vidieckou architektúrou je vhodná hlavne pre tých, čo hľadajú kľud na úpätí Štiavnických vrchov. Jazero Počúvadlo je len pár minút cesty autom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Banskej Štiavnici

Inzerovaný rodinný dom v Banskej Štiavnici v cene 79.000,- € je o 81.977 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Banskej Štiavnici. Rozloha je o 103 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Banskej Štiavnici.

Pozícia realitnej ponuky

79.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 399.000,- €
684 m²
Rozloha pozemku 121 m² 2691 m²
100 m²
Úžitková plocha 1 m² 300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku684 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289151619798 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.