Exkluzívne - predaj, priestranný slnečný 2, 5i byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Exnárova
66 m²
8
5
2,5
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK dohodou, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1445x zobrazená v zozname / 188x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

Popis nehnuteľnosti


Hľadáte pre seba alebo svoju rodinu útulné bývanie v 2,5 izbovom byte s kompletnou občianskou vybavenosťou? Tento byt je potom určený práve pre Vás.

PROFI REALITY SABOL exkluzívne ponúka na predaj 2,5 izbový byt v čiastočnej rekonštrukcii o rozlohe 66 m². Byt je kúpou okamžite voľný. Nachádza sa na 5. poschodí v 8-podlažnom zrekonštruovanom bytovom dome na Exnárovej ulici. K bytu prislúcha aj pivnica. Byt je vhodný na bývanie, ale aj ako investícia.

Pre koho je tento 2,5 izbový byt určený?


- Pár alebo rodiny s deťmi, ktoré potrebujú viac ako 1 spálňu.
- Byt je taktiež skvelou voľbou ako investičná nehnuteľnosť.

Popis bytu:


Priestor bytu ponúka priestrannú samostatnú spálňu, obývaciu izbu, ďalšiu menšiu spálňu zo vstupom z obývacej izby, kuchyňu s jedálňou, samostatné WC a kúpeľňu s vaňou. Byt je v čiastočnej rekonštrukcii, sú vymenené plastové okná a v niektorých izbách je plávajúca podlaha. Je tu pôvodné zachovalé umakartové jadro. Náklady sú 175 eur vrátane elektriny a plynu/2osoby.

Lokalita:


Byt sa nachádza v perfektne občiansky vybavenej lokalite na Exnárovej ulici v Prešove, kde máte doslova na dosah všetku občiansku vybavenosť. V blízkom okolí je niekoľko ZŠ, MŠ, obchodné centrum MAX či EPERIA, cyklochodník, detské ihrisko vo vnútrobloku a mnoho obchodov.

Benefity:


 Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve bez tiarch.
 Byt má dobre dispozičné riešenie a je vhodný na okamžité bývanie prípadne ďalšiu rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
 Byt je k dispozícii okamžite po úhrade kúpnej ceny.

 Kvalitná infraštruktúra a vybavenosť.


Dostatok parkovacích miest.
 Pri rýchlom jednaní dohoda možná.

Financovanie:


Kúpu bytu je možné financovať z vlastných zdrojov i úverom, ktorý Vám bezplatne vybavíme priamo u nás.
Cena, zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpečenie financovania a poistenia kupovanej nehnuteľnosti. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na reality.

MC12BEx

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prešove na ulici Exnárova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MC...

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Poschodie5
Počet poschodí8
Počet izieb2,5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MC12BEx ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.