Jedinečný 6 izbový Penthouse

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Páričkova
300 m²
8
6
6
áno
áno
áno
predaj - 5 a viac izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

4x zobrazená v zozname / 3079x zobrazená detailne / 41x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám Exkluzívne ponúka na predaj tento Jedinečný 6-izbový Penthouse v Bratislave mestská časť Nivy v tesnej blízkosti centra a nového downtownu.

Penthouse je rozložený do troch podlaží 6NP, 7NP a 8NP ktoré sú prepojené interiérový schodiskom a samostatným výťahom, jeho podlahová plocha tvorí 222 m2 + 77 m2 plocha teras. V spodnej časti bytu sa nachádza vstup spolu so šatníkom a relaxačná wellness zóna so saunou, na poschodí je aj samostatná práčovňa a samostatná toaleta. Na druhom poschodí bytu sa nachádza prvá zo spální vybavená kúpeľňou a walk-in šatníkom. Tretie poschodie bytu a zároveň najvyššie poschodie, architekti navrhli v zmysle vysokej kvality bývania a využiteľnosti priestoru. Priestranná denná časť s veľkoformátovými oknami spojená z kuchynskej časti s veľkým kuchynským ostrovom a komorou, nechýba samostatná jedáleň a priestranná obývacia izba. Jedinečne navrhnutá je aj hlavná spálňa s walk-in šatníkom a en suite kúpeľňou ktorá vďaka sklenej priečke unikátne rozširuje priestor a dodáva mu moderný štýl. Ďalej sú na poschodí dve izby, kúpeľňa a samostatná toaleta. Okolo celého bytu sa rozprestiera slnečná terasa prístupná z dennej časti, spálne a aj kúpeľne. Členenie terasy do viacerých častí ako sú stôl s posedením a vonkajšou kuchyňou pre plnohodnotné stolovanie pod modrou oblohou, vírivka a relaxačná zóna s ležadlami alebo raňajkové oddychové posedenie na chvíle v súkromí, je prínosom k štýlovému bývaniu v nadštandardnom strešnom Penthouse v tomto projekte ktorý je len na skok do centra mesta. Tento projekt dominuje kvalitnou architektúrou s výnimočnými dispozičnými riešeniami. Byt bude disponovať teplovodným podlahovým kúrením a prípravou na klimatizáciu.

Lokalita Nivy v ktorej sa projekt nachádza, vyniká najme komfortom bývania a výbornou dostupnosťou do centra mesta, priamo v jej tesnej blízkosti sa buduje nové centrum tzv. nový downtown ktorý posúva občiansku vybavenosť okolia o niekoľko úrovní vyššie. Nablízku je tiež novovybudovaná autobusová stanica Nivy, ktorá prináša nový spôsob využitia a prináša komfort kvalitného nakupovania, stravovania a prepravy na jedinom mieste. Zároveň myslí aj na voľný čas obyvateľov, ktorý môžu tráviť na zelenej streche či už prechádzkou alebo športom. Dostupnosť do centra nie je jedinou výhodou, veľmi dobre pripojenie na diaľnice zabezpečí úsporu času pri presunoch po meste alebo do susedných krajín.

Byt sa predáva vo vyhotovení holobyt



Follow the Rivers find your home...

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha300 m²
Úžitková plocha300 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb6
Statusaktívne
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-725370 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.