KH-805, 2 izbový byt, Košice – Juh, ul. Užhorodská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Užhorodská
48 m²
8
6
2
pôvodný
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
134.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7183x zobrazená v zozname / 346x zobrazená detailne / 346x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. a Lucia Talianová Vám ponúka na predaj dvojizbový byt v Košiciach. Byt sa nachádza na ulici Užhorodská a je v pôvodnom stave. Byt má výmeru 51m2 a nachádza sa na šiestom poschodí bytového domu s výťahom. Byt má loggiu a pivnicu v suteréne bytového domu.


Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Košiciach - Juh na ulici Užhorodská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Užhorodská v Košiciach - Juh v cene 134.000,- € je o 2.359 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 dvojizbových bytov v Košiciach - Juh. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Pozícia realitnej ponuky

134.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 193.000,- €
51 m²
Celková rozloha 41 m² 71 m²
48 m²
Úžitková plocha 48 m² 67.55 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha51 m²
Úžitková plocha48 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-805 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.