Krásny 1i byt v novostavbe EINPARK, BALKÓN, KLIMA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Zadunajská cesta
35 m²
18
6
1
áno
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
189.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17874x zobrazená v zozname / 363x zobrazená detailne / 363x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PP

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na predaj KRÁSNY moderný 1-izbový BYT s BALKÓNOM v novostavbe EINPARK v lokalite Bratislava - Petržalka na ulici Zadunajská. Tento veľmi pekný a funkčne riešený byt má celkovú podlahovú plochu 35 m2 (byt 31 m2, balkón 4 m2) a nachádza sa na 6. poschodí v 18-poschodovom dome s 3 výťahmi (2 osobné a 1 nákladný). Výborne orientovaný na západ, takže nie je prehriaty. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby so vstupom na BALKÓN a s jedálenskou/pracovnou aj spiacou časťou s modernou plne vybavenou kuchynskou linkou, kúpeľne s vaňou a toaletou. Na prízemí domu sa nachádza reprezentatívna dizajnová recepcia s kamerovým systémom a k dispozícii je aj spoločný priestor na uloženie bicyklov a kolobežiek. V prípade záujmu o parkovanie je možnosť dlhodobého výhodného prenájmu parkovania priamo v podzemnej garáži od developera.

Výhody:


❶ Novostavba od najlepšieho developera v Bratislave CORWIN s mnohými oceneniami
❷ Kompletne zariadený byt pripravený na nasťahovanie alebo prenájom ako investičný byt
❸ Dizajnová recepcia s kamerovým bezpečnostným systémom
❹ Špičková lokalita blízko historického centra mesta, napojenie na obchvat aj diaľnicu do Rakúska, Česka aj Maďarska
❺ Perfektná občianska vybavenosť v pešo dostupnom okolí
❻ Výborné spojenie autom, vlakom aj MHD (zástavka priamo pred domom)
❼ Tento byt má všetko: špičkovú lokalitu, kompletné zariadenie, balkón aj vysoký štandard od kvalitného developera

STAV BYTU:


Tento krásny a KOMPLETNE ZARIADENÝ byt je vo VYSOKOM ŠTANDARDE. Okrem kvalitných hliníkových okien SCHÜCO s izolačným trojsklom a vynikajúcimi tepelno a zvukovo-izolačnými vlastnosťami, disponuje tento byt podlahovým kúrením REHAU, digitálnym termostatom, centrálnou KLIMATIZÁCIOU, elektrickými exteriérovými žalúziami HELLA, videovrátnikom s možnosťou otvárania vstupných dverí do objektu bytovky na diaľku a protipožiarnymi bezpečnostnými vstupnými dverami. V byte je NA MIERU vyrobená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a tiež kompletne všetok nábytok vrátane vstavanej skrine vo vstupnej chodbe s dôrazom na funkčnosť, udržateľnosť, kvalitu materiálov a pohodovú atmosféru. Z obývacej izby je výstup na balkón (4 m2). Byt je orientovaný na západnú stranu (takže sa neprehrieva) čo spolu s veľkoplošným presklením zaručuje v byte dostatok denného svetla. O vaše súkromie sa zase postarajú elektricky ovládané exteriérové žalúzie. Byt má laminátovú plávajúcu podlahu v chodbe a obývačke s kuchyňou. V kúpeľni a na toalete je dlažba s kompletnou sanitou a batériami. TOP INVESTÍCIA DO BUDÚCNOSTI AJ NA PRENÁJOM ako investičný byt. V prípade kúpy bytu právnickou osobou, je tu možnosť odpočtu DPH. CENA SPOLU: 189.900 Eur vrátane kompletného právneho servisu aj poplatkov. Mesačný zálohový predpis za správu budovy, vodu, kúrenie, chladenie, bezpečnosť cca. 130 Eur/1 os.

LOKALITA:


Tento moderný a dobre riešený byt je v prvom rade o špičkovej lokalite s NAJLEPŠOU DOSTUPNOSŤOU do HISTORICKÉHO CENTRA MESTA aj na obchvat a diaľnicu DO RAKÚSKA, ČESKA A MAĎARSKA a na všetky smery v Bratislave a okolí. V okolí domu je KOMPLETNÁ PERFEKTNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v pešo dostupnom okolí ako napr. potraviny Billa priamo pred domom, obľúbené reštaurácie Bistronomy, U Gazdu, Veg Life a McDonald´s priamo pod domom, kaviarne, obchody, služby, fitness centrum. V blízkosti sa nachádza Sad Janka Kráľa, ľahko dostupné je aj Staré Mesto a nákupné centrá AUPARK (5 min.) aEUROVEA (10 min.). Neďaleko vedie populárna Dunajská cyklistická cesta. Táto atraktívna lokalita je dokonale dostupná nie len autom ale aj MHD (zástavka priamo pred domom). Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery a rýchly prístup na obchvat a dialnicu do zahraničia (Rakúsko, Čechy, Maďarsko).

Raz vidieť je lepšie ako stokrát počuť. Dohodnite si nezáväznú obhliadku ešte dnes!

/ 1-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / BALKÓN / KLIMATIZÁCIA / PODLAHOVÉ KÚRENIE / VIDEOVRÁTNIK / KAMEROVÝ SYSTÉM / VYSOKÝ ŠTANDARD / DIZAJNOVÁ RECEPCIA / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / ZADUNAJSKÁ / PROJEKT EINPARK / BLÍZKO DO CENTRA MESTA / DEVELOPER CORWIN

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Zadunajská cesta

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Zadunajská cesta v Bratislave - Petržalka v cene 189.900,- € je o 37.461 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 jednoizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-FB...

Pozícia realitnej ponuky

189.900,- €
Cena nehnuteľnosti 103.000,- € 189.900,- €
35 m²
Celková rozloha 26.85 m² 39 m²
35 m²
Úžitková plocha 25 m² 36.47 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Úžitková plocha35 m²
Poschodie6
Počet poschodí18
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-FB-1050 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny