Krásny zrekonštruovaný 2 izbový byt, Saratovská ulica, BA IV. Dúbravka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Saratovská
50.2 m²
12
4
2
po rekonštrukcii
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
173.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8404x zobrazená v zozname / 434x zobrazená detailne / 434x zobrazená detailne tento mesiac

PREDAJ BYTU:


Realitná kancelária House reality ponúka na predaj krásny, kompletne zrekonštruovaný a zariadený 2 izbový byt, situovaný vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV. Dúbravka na ulici Saratovská. Nachádza sa na 4/12 poschodí zatepleného bytového zrekonštruovaného domu s novými výťahmi. Celková podlahová plocha bytu je 50,2 m2, z toho súčasťou je aj pivnica v suteréne domu o rozlohe 1,5 m2. Veľkou výhodou sú dve samostatné, nepriechodné izby a priestranná kuchyňa so spotrebičmi a taktiež samostatná toaleta. Orientácia bytu je na ideálnu západno - severnú stranu, ktorá zaručuje že nehnuteľnosť má dostatok denného svetla. Parkovanie je možné pri dome aj v blízkom okolí.
STAV BYTU:
Byt je po kompletnej rekonštrukcii - elektrina, odpady vody, plastové okná s vonkajšími žalúziami, plávajúca podlaha v izbách, dlažba - kuchyňa, chodba, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa so spotrebičmi - umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, kúpeľňa je s vaňou - práčka, interiérové dvere so zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere, vstavané úložné skrine a spomínané zariadenie bytu - nábytok.

LOKALITA :


Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej a slušnej lokalite. V blízkosti domu sú taktiež obchody, služby, škola, škôlka, MHD, fitko, nemocnica, kostol, reštaurácie...kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí, OC Saratov, BILLA, LIDL a blízkosť lesa na vychádzky.

V CENE JE ZAHRNUTÁ AJ PROVÍZIA ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Saratovská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Saratovská v Bratislave - Dúbravka v cene 173.000,- € je o 4.369 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 dvojizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-PT...

Pozícia realitnej ponuky

173.000,- €
Cena nehnuteľnosti 110.000,- € 298.447,- €
50.2 m²
Celková rozloha 40 m² 124.4 m²
50.2 m²
Úžitková plocha 40 m² 64 m²

Kontaktujte

Peter TÖKÖLY

Peter TÖKÖLY

Я говорить русский Ich spreche deutsch mluvim česky I speak english
+421903.. zobraziť +421 903 936 860

DOMEXIS

DOMEXIS

Fedinova 1083/16, Bratislava 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha50.2 m²
Úžitková plocha50.2 m²
Poschodie4
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PT-989 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.