Kúpou voľný 3i BYT s loggiou - Rajec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajec
Ulica.: Mudrochova
72 m²
8
4
3
áno - 1 auto
pôvodný
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

8709x zobrazená v zozname / 450x zobrazená detailne / 33x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka na predaj 3i BYT s rozlohou 72m². Nachádza sa na štvrtom poschodí zateplenej bytovky na sídlisku JUH v meste Rajec.

DISPOZÍCIA: byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, troch nepriechodných izieb, kuchyne s loggiou, kúpeľne a toalety. K bytu prislúcha aj pivnica umiestnená v suteréne domu. Vymenené boli plastové okná, inak je v pôvodnom stave, čo dáva novému majiteľovi priestor na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Kuchyňa s jednou izbou sú orientované na západ, zvyšné dve izby na východ.

BYTOVÝ DOM: je 8-poschodový, panelový. Prešiel rekonštrukciou- zateplenie, strecha, plastové okná. Je v správe OSBD Žilina.

GARÁŽ: nachádza sa na prízemí bytového domu, má cca 17m² a je napojená na elektrinu. Predáva sa samostatne za cenu 16.000€ (! táto čiastka nie je zahrnutá v cene bytu !).

LOKALITA: mesto Rajec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť- školy, škôlky, potraviny, rôzne obchody, poliklinika, Tesco, kostol, bankomat, kaviarne, reštaurácie a podobne. Kúsok od bytovky sa nachádza detské ihrisko, čo určite ocenia rodičia s ďeťmi.

VÝHODY:


- rekonštrukcia podľa vlastných predstáv
- kúpou voľný
- pokojná lokalita


Pre viac info či záujem o obhliadku nás kontaktujte :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Rajci na ulici Mudrochova

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--101 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.