Lukratívne administratívne priestory na prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
175 m²
prenájom - Kancelárie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

820x zobrazená v zozname / 164x zobrazená detailne / 68x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na prenájom Kancelárie, admin. priestory . Ponúkame na prenájom výrobné, skladové a kancelárske priestory vrátane parkovacích plôch v lokalite Košťany nad Turcom, ktoré sú ihneď k dispozícii. Priestory sú v oplotenom areáli s dobrým dopravným napojením a vybudovanou infraštruktúrou.



Vybavenie výrobných, skladových a kancelárskych priestorov zahŕňa:

1. Vzduchotechnika a klimatizácia: Zabezpečuje ideálne podmienky pre skladovanie a výrobu citlivých materiálov a produktov. Pomáha udržiavať priestory čisté a bezprašné, čo môže byť nevyhnutné pre kvalitu výrobných procesov.

2. Podvesná drážka: Časť výrobných priestorov poskytuje technické vybavenie v podobe podvesenej drážky s nosnosťou 500 kg, čo môže byť efektívne pre vašu manipuláciu s ťažkými bremenami a materiálmi.

3. Sociálne zariadenia a šatňa so sprchou: Pre zamestnancov sú k dispozícii šatne so sprchami a moderné sociálne zariadenia pre zamestnancov.

4. Vlastná kuchynka: Priestory obsahujú vlastnú kuchynku, kde si môžu zamestnanci prichystať jedlo, vydať jedlo z rozvozu, a to bez potreby opustenia areálu.

5. Rozvody stlačeného vzduchu: Priestory sú vybavené rozvodmi stlačeného vzduchu, čo môže byť nevyhnutné pre mnohé výrobné procesy a stroje.

6. Vysokorýchlostný internet: Zabezpečuje rýchle a spoľahlivé pripojenie na internet pre vaše pracovné potreby.

7. Kancelárske stoly a stoličky: Vieme poskytnúť kompletné vybavenie, vrátane kancelárskych stolov a ergonomických stoličiek pre maximálny komfort pri vašej práci.

8. Rokovacia miestnosť: K dispozícii je aj konferenčná miestnosť, ktorá umožňuje usporiadanie stretnutí a prezentácií pre vaše obchodné a pracovné potreby.

9. Zabezpečenie objektu: Pozostáva z nepretržitého monitorovania výrobných a vonkajších priestorov kamerovým systémom. Objekt je taktiež napojený na pult ochrany PZ SR.

10. Zabezpečenie a oplotenie areálu: Vaša bezpečnosť je prioritou, preto poskytujeme oplotený areál s dostatočným zabezpečením a chránenými parkovacími státiami.

Tieto priestory sú ideálne pre výrobné a skladové aktivity s kancelárskym zázemím, kde je potrebné mať k dispozícii moderné a dobre vybavené pracovné prostredie. Ak máte záujem, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo na usporiadanie prehliadky priestorov.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118278



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Martine

Rozloha je o 104 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Martine.

Kontaktujte

Michal Štefaňák

Michal Štefaňák

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha175 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-118278 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.