LUXUSNÝ TEHLOVÝ 2IB V CENTRE, 53M2, LOGGIA, UL. L.PODJAVORINSKEJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Ľ.Podjavorinskej
53 m²
5
4
2
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
185.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2682x zobrazená v zozname / 280x zobrazená detailne / 16x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS Vám exkluzívne predstavuje na predaj jedinečný elegantný 2-izbový byt s balkónom, ktorý sa okrem vynikajúcej lokality (ul L. Podjavorinskej) môže pýšiť precíznym dizajnom a kvalitou jeho prevedenia.

Popis NEHNUTEĽNOSTI:



Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=XHzKBWyR6sg


Byt sa nachádza na 4 z 5 poschodí zrekonštruovaného tehlového bytového domu bez výťahu.
Po vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere Vás ihneď očarí jeho mimoriadne vkusné a elegantné prevedenie. Vstupná chodba je príjemne osvetlená, vybavená krásnym vstavaným šatníkom na mieru s dostatkom úložného priestoru. Chodbou sa dostávame do po ľavej strane umiestnenej kúpeľne a samostatnej toalety. Kúpeľňa je ladená vo veľmi príjemných jemných farbách, vybavená vaňou, dizajnovým velkoplošným zrkadlom a umývadlom so skrinkou. Dominantou bytu je krásna, priestranná, vzdušná, presvetlená obývačka, otvorene prepojená s kuchynským priestorom a jedálňou. Kuchyňa, ktorá je srdcom domova, je zariadená novou kuchynskou linkou na mieru, vybavenou kvalitnými spotrebičmi (umývačka riadu, varná doska, rúra, digestor). Priestor kuchyne je moderným prepojením luxusnej bielej, prírodného kameňa a nechýbajú ani drevené prvky v podobe sedenia, ktoré dopĺňajú dizajn a zariadenie obývačkového priestoru. Nočná zóna s veľmi príjemnou atmosférou, v ktorej naberiete nové sily do ďalšieho dňa je tvorená priestrannou spálňou. Najvýraznejším kúskom tohto priestoru je určite pohodlná manželská posteľ doplnená dizajnovým osvletlením, s plynulým prechodom do walk-in šatníka. Zo spálne sa taktiež dostávame na väčší balkón.
.

K bytu patrí murovaná pivnica s rozlohou 2,4 m².



TECHNICKÝ STAV BYTU:

Byt bol navrhnutý interiérovým dizajnérom a kompletne kvalitne zrekonštruovaný v roku 2022, pričom pri rekonštrukcii bola zmenená pôvodná dispozícia bytu. Vymurovali sa nové priečky v časti chodby, sociálnych zariadení a kuchyne, kde boli realizované nové potery a následne položená veľkoplošná dlažba. Zhotovená bola sadrokartónová priečka oddeľujúca šatník od spálne. Stropy sú mierne znížené sadrokartónovou konštrukciou. V izbách sú zrenovované krásne pôvodné drevené parkety a v celom byte sú nové mdf soklové lišty. V byte sú kompletne vymenené medené elektrické rozvody s rozvázdačom a ističmi, bytový vrátnik, kompletne vymenené vodovodné potrubia, nové vnútorné dvere s obložkovými zárubňami a vchodové dvere. Radiátory sú liatinové, obnovené. Steny majú hladké omietky a maľbu. Sociálne zariadenia majú novú sanitu a wc so zabudovaným splachovacím zariadením. Na mieru bola navrhnutá kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Zariadenie bytu je do detailov prepracované a doplnené o dizajnové doplnky ako napr. úchytky, zrkadlá na mieru, veľkoformatové keramické obklady, podsvietenia a ostatné nástenné či stropné svietidlá, vrátane bodoviek s tromi intenzitami svietenia.

Bytový dom je z roku 1959. Zvislé nosné konštrukcie tvoria tehlové murované steny hrúbky 45 cm. V r. 2006 prebehla generálna obnova, bola vyhotovená nová strecha s ťažkou keramickou krytinou a nové klampiarske konštrukcie, ako aj zateplenie strešnej konštrukcie a výmena stupačiek. V podkroví boli vyhotovené nové byty.
V r. 2020 bola dokončená kompletná oprava spoločných priestorov, výmena okien, k bytom boli pristavané balkóny a bol obnovený vonkajší plášť domu.

Parkovanie je možné verejne popri bytových domoch ( spoplatnené mestom Trnava ), alebo zakúpením ročnej parkovacej karty.

Tento byt je vhodný pre klienta hľadajúceho výnimočnú nehnuteľnosť s plnou občianskou vybavenosťou, ktorá mu poskytne pohodlné a príjemné bývanie v centre mesta Trnava

Mesačné náklady na 2 osoby cca 140 eur / mesiac. Byt je vďaka nízkym mesačným nákladom a skvelou lokalitou v centre mesta vhodný ako investičná nehnuteľnosť na Airbnb alebo dlhodobý prenájom.

LOKALITA:



Lokalita umiestnenia bytu je výborná. Byt sa nachádza na ulici Ľ. Podjavorinskej, naskok do centra. V lokalite len pár krokov od domu sa nachádza CITY ARÉNA, Mcdonald, Billa, množstvo obchodov a služieb.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trnave na ulici Ľ.Podjavorinskej

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Ľ.Podjavorinskej v Trnave v cene 185.000,- € je o 31.361 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

185.000,- €
Cena nehnuteľnosti 70.000,- € 279.000,- €
53 m²
Celková rozloha 42 m² 83.5 m²
53 m²
Úžitková plocha 42 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-816090 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.