☀Makarska – Luxusný trojspálňový byt s veľkou terasou, s výťahom

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Makarska
Lokalita.: Makarska
85 m²
4
4
4
áno
áno
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
396.163,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4106x zobrazená v zozname / 457x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj luxusné apartmány v tichej časti Makarskej, s jedinečným výhľadom na more !!!

Ide o výnimočný projekt modernej novostavby s celkovo 3 bytovými domami, z ktorých každá má 40 luxusných bytov rôznej výmery a ktoré sa nachádzajú na 4 podlažiach. Byty sú vertikálne prepojené vnútorným schodiskom a výťahom.
Tieto tri moderne riešené a luxusné budovy, ktoré sa stavajú na prestížnej lokalite, majú spolu 120 bytových jednotiek, 144 garážových státí, dva vonkajšie bazény, bazény s jacuzzi, detskú herňu, koktailový bar a predstavujú perfektnú kombináciu krásy modernej konštrukcie, praktičnosti, luxusu a oázy pokoja pre každodenný život a oddych.

Celý projekt je koncipovaný ako vysoko luxusný urbanistický komplex, ktorý zaručuje najvyššiu kvalitu výstavby s použitím najkvalitnejších materiálov a moderného a luxusného vybavenia (vynikajúca tepelná, hydro a zvuková izolácia, montáž dverí proti vlámaniu, hliníkové okenárske práce s elektrické posuvy žalúzií, sklenené zábradlia na balkónoch, kamenná podlaha na schodisku a nerezové oplotenie, klimatizácia v každej izbe, satelitná TV a internetové pripojenie, kvalitná sanitárna a obkladová keramika s podlahovým kúrením v kúpeľniach, ktoré budú plne vybavené.
Každý apartmán je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálny komfort a luxus, s veľkými terasami s výhľadom na more.
Projekt ponúka rôzne jedno-, dvoj- a trojizbové byty, ako aj luxusné penthousy na najvyššom poschodí budovy v nadstavbe. Tieto moderné a komfortné byty majú priestranné balkóny, lodžie a/alebo terasy, ktoré poskytujú vysokú kvalitu bývania v tejto jedinečnej lokalite, v blízkosti všetkých zariadení potrebných pre každodenný život.

Garážové státie nie je zahrnuté v cene bytu.



Trojspálňový byt s celkovou obytnou plochou 84,29 m² sa nachádza na štvrtom poschodí budovy a pozostáva z kuchyne, jedálne s obývacou izbou, troch spální, jednej kúpeľne a jednej toalety, chodby a veľká terasa. Z obývačky je výstup na priestrannú terasu.

https://hr-reality.com/nehnutelnost/%e2%98%80makarska-luxusny-trojspalnovy-byt-s-velkou-terasou-s-vytahom/

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha85 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-12195 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.