Mimoriadne kvalitne zariadený 2iz.byt s vlastným parkovaním-Novostavba

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Mahulanka
55.1 m²
3
2
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
155.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

74900x zobrazená v zozname / 3297x zobrazená detailne / 245x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám ponúka na predaj Nový, priestranný a kompletne zariadený 2izbový byt v novostavbe s balkónom, parkovacím státím v súkromnom areáli a pivnicou, len 5minút chôdze od centra Pezinka.

Tento príjemný, mimoriadne kvalitne a moderne zariadený byt sa nachádza na 2.poschodí. Ponúka sa zariadený, vrátane vybavenej kuchyňe, jedálenským stolom so sedením, pohodlnou sedacou súpravou, práčkou, manželskou posteľou, skriňami, zabudovanými úložnými priestormi a botníkom vo vstupnej chodbe.

Vstupná chodba je vybavená botníkom a vešiakmi. Po pravej strane sa nachádza samostatné WC, vedľa neho je kúpelňa s vaňou, umývadlom s úložnými priestormi a práčkou.

Po ľavej strane je situovaná spálňa s manželskou posteľou a veľkorysými úložnými priestormi vyrobenými na mieru z kvalitných materiálov.

Denná časť pozostáva z príjemnej obývacej izby spojenej so zariadenou kuchyňou vyhotovenou taktiež na mieru. Jej súčasťou je jedálenský stôl so stoličkami, kombinovaná chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, teplovzdušná a mikrovlnná rúra a taktiež umývačka riadu. Obývacia časť ponúka východ na priestranný balkón a je vybavená komodou na TV, pohodlnou sedačkou a elektrickým krbom dotvárajúcim príjmnú atmosféru tepla domova.

V celom byte sú použité kvalitné dizajnové svietidlá, pohodlné koberce a tapety navrhnuté interiérovým architektom, ktorého rukopis je cítiť v každom detaile.

Veľkou výhodou je vlastné parkovacie státie v areáli chránenom rampou na osobitný prístup čipom alebo online prístupom prostredníctvom mobilného telefónu.
K bytu prislúcha pivničná kobka, ktorá sa nachádza priamo vedľa bytu na poschodí, čo znamená, že máte okamžitý prístup ku svojim uloženým veciam priamo z pohodlia bytu.

Byt sa nachádza v pešej dostupnosti vlakovej stanice, čím poskytuje priame spojenie bez prestupu s hlavným mestom Bratislava. Centrum Pezinka máte na dosah taktiež len pár krokov od svojho bytu. Výborná občianska vybavenosť je samozrejmosťou.

Nákupné centrum, množstvo obchodov, kaviarní a vinárni, ktoré sú neodmysliteľnou súčaťou tohoto vinárskeho mesta. Sú Vám tak priamo na dlani. Pešia, či cykloturistika sú obyvateľom Pezinka blízke, nakoľko je mesto priamo pod Malými Karpatmi. V zimnom období Vám je k dispzícii malé, no o to milšie lyžiarske stredisko Pezínska Baba, kde voľný čas radi trávia priaznivci lyžovania a bežkovania.


Cena: 160 000€ (Byt 155 000€ + Parkovacie státie 5 000€)


Cena je vrátane provízie pre RK

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Pezinku na ulici Mahulanka

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Mahulanka v Pezinku v cene 155.000,- € je o 46.835 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Pezinku. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Pezinku. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 dvojizbových bytov v Pezinku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--6...

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 98.000,- € 230.000,- €
61.13 m²
Celková rozloha 42 m² 153.28 m²
55.1 m²
Úžitková plocha 42 m² 87.25 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha61.13 m²
Úžitková plocha55.1 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--62 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny