Moderný 1i byt, loggia, pivnica, vyhľadávaná lokalita, Miletičova, Nivy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Miletičova
27.09 m²
11
1
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
650,- €/mes. vrátane energií a internetu
Ponúknite vlastnú cenu

6986x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom ponúkame 1-izbový byt s kuchynským kútom (garsónku) vo vyhľadávanej lokalite v novostavbe na Miletičovej ulici v Bratislave, mestskej časti Ružinov – časť Nivy.

Výhody bytu:


- novostavba
- loggia
- moderná dispozícia
- pivnica
- vyhľadávaná lokalita
- trhovisko Miletičova

Podlahová plocha bytu predstavuje 27,09 m2 vrátane pivničnej kobky + loggia o výmere cca 6 m2. Byt je v osobnom vlastníctve a nachádza na 10. podlaží v 11-podlažnej novostavbe kolaudovanej v roku 2017 s troma výťahmi (2 x osobný, 1 x nákladný).

Byt sa prenajíma zariadený: kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi – elektrická rúra na pečenie, elektrická varná doska, chladnička s mrazničkou, digestor, ďalej k dispozícii posteľ so schodmi, rozkladacia pohovka, písací stôl + kreslo, konferenčný stolík, skrinky, práčka v kúpeľni.

Dispozičné riešenie bytu: vstupuje sa do chodby z ktorej sa vchádza do kúpeľne s vaňou, na samostatnú toaletu a do priestrannej izby. Obývacia izba je moderne otvorená a prepojená s kuchyňou. Z izby sa taktiež vychádza na loggiu.

K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu s možnosťou odloženia bicyklov.

Bytový dom sa nachádza v lokalite s plnou občianskou vybavenosťou. Oproti domu vyhľadávané trhovisko Miletičova, v blízkosti domu potraviny Lidl a rôzne iné obchody so službami, reštaurácie, drogéria a podobne. Lokalita poskytuje možnosť rýchlej dostupnosti do centra mesta a taktiež rýchle napojenie na obchvat. Zástavby MHD priamo pri dome.

Byt je voľný ihneď.



Mesačný prenájom predstavuje 650€ vrátane energií a poplatku za internet.

Kontakt:


Email:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha33.09 m²
Úžitková plocha27.09 m²
Počet poschodí11
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Vývoj ceny