Moderný, priestranný, svetlý, trojizbový byt v novšej bytovke, Detva

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
83 m²
3
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
137.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4659x zobrazená v zozname / 233x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

TVOJ DOMOV exkluzívne ponúka na predaj priestranný, svetlý, trojizbový byt v Detve, s veľkým balkónom a s moderným pôdorysom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome. Je o výmere 83 m2, orientácia J/Z, stredné poschodie. Samotný byt pozostáva zo zádveria, z priestrannej obývačky s kuchyňou, z chodby, z ktorej sa vchádza do dvoch nepriechodných izieb, kúpeľne s WC, technickej miestnosti a špajzy. K bytu patrí pivnica na prízemí. Byt má vlastné elektrické kúrenie a vlastný ohrev teplej vody, (platba správcovi a elektrika je vo výške 140€/4 osoby/mesiac), internet a televízia je riešená optickým káblom.
V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: školy, škôlky, obchody, služby, zdravotnícke zariadenia, banky, úrady, ... výborná dopravná dostupnosť vrátane napojenia na R2 - autobus, auto, vlak cca 2 km (aj rýchliky). Foto je ilustračné.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Detvej

Inzerovaný 3 izbový byt v Detvej v cene 137.500,- € je o 13.206 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Detvej. Rozloha je o 22 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Detvej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Detvej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0917105.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

137.500,- €
Cena nehnuteľnosti 92.500,- € 137.500,- €
83 m²
Celková rozloha 74 m² 83 m²
83 m²
Úžitková plocha 64 m² 83 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha83 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-817935 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.