Murovaná chata s jedinečným výhľadom pri obci Kálnica na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
40 m²
1213 m²
predaj - Chata
34.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3427x zobrazená v zozname / 405x zobrazená detailne / 405x zobrazená detailne tento mesiac

Trojpodlažná kvalitná chata na väčšom svahovitom pozemku vhodná aj pre včelára s ozaj pekným výhľadom na okolie v blízkosti obce Kálnica na predaj.
Nehnuteľnosť je vzdialená od diaľničného privádzača iba 3 km a jej vzdialenosť od obce Kálnica je cca 1km avšak katastrálne spadá pod obec Beckov. Jedná sa o trojpodlažnú murovanú stavbu kde v prízemí je menšia miestnosť a rozostavaná kúpeľňa s toaletou, v medzi podlaží je situovaná kuchynka so spoločenskou časťou a podkrovie slúži ako spacia časť. Na obidvoch podlažiach je balkón. Chata má kvalitnú plechovú strechu a je do nej privedená elektrická energia, avšak je tu absencia vody. Pozemok je ozaj svahovitý je tu však aj rovinatá časť s malou kôlňou a možnosťou umiestniť včely, prístup na chatu je náročnejší treba mať adekvátne motorové vozidlo (4x4) hlavne v zimných mesiacoch. Nehnuteľnosť je na liste vlastníctva evidovaná ako rozostavaná stavba.
Na pozemku je niekoľko ovocných stromov, orechy a hrozno. Ak hľadáte chatu v celoročne zaujímavej lokalite máte radi krásny výhľad a ozajstný klud ,nevadí Vám ťažší prístup a radi si dokončite stavbu podľa seba, tak zavolajte, preberieme vaše otázky a dohodneme obhliadku. V okruhu 15 km sa nachádzajú dva hrady a iba 3km je vzdialené lyžiarske stredisko a cyklobikový areál.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný chatu v Novom Meste nad Váhom v cene 34.900,- € je o 2.942 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 206 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom.

Pozícia realitnej ponuky

34.900,- €
Cena nehnuteľnosti 21.000,- € 220.000,- €
1213 m²
Rozloha pozemku 60 m² 11998 m²
40 m²
Úžitková plocha 10 m² 420 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1213 m²
Úžitková plocha40 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288679840544 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.