NA PREDAJ: 2 izb.byt v CENTRE + balkon + pivnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
48 m²
4
3
2
nie
predaj - 2-izbový byt
73.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1306x zobrazená v zozname / 108x zobrazená detailne / 108x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v CENTRE okresného mesta Levice, vo výmere 48m2 s BALKONOM a PIVNICOU.

Nachádza sa v zrenovovanom tehlovom bytovom dome, len pár minút napešo od úplného centra mesta. Je po staršej rekonštrukcii, vhodný na ďalšiu rekonštrukciu podľa potrieb, požiadaviek a nárokov nového majiteľa.

Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je bytové jadro, kúpelňa s vaňou a toaletou. Oproti je obývacia časť bytu, za ktorou sa nachádza spálňa s výstupom na balkon. Z obývačky sa dostaneme chodbou do kuchyne.

Výhodou je bezproblémové parkovanie, bud priamo vo dvore alebo na novovybudovanom parkovisku, minútu napešo od bytového domu.

Byt je slnečný, je vhodný aj ako investícia na ďalší prenájom. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza len pár minút napešo od bytového domu.

Cena tohto bytu je 73000€.



V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes. . .

Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Leviciach

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Leviciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

73.000,- €
Cena nehnuteľnosti 111,- € 117.000,- €
48 m²
Celková rozloha 44.99 m² 67.29 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha48 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1817 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.