Na predaj 3 izbový byt na sídlisku Dubnička, Bánovce nad Bebr.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Bánovce nad Bebravou
Ulica.: Slatinská
63 m²
7
7
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
102.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

30213x zobrazená v zozname / 1614x zobrazená detailne / 302x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj 3-izbový byt na ul. Slatinská, sídlisko Dubnička, Bánovce nad Bebravou. Byt s rozlohou 63 m² sa nachádza na 7/7 poschodí bytového domu s výťahom. K bytu prislúcha lodžia, na ktorej je vytvorené sedenie a latková pivnica v suteréne.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá spočívala v zrekonštruovaní strechy, zateplenia, nového výťahu a výťahovej šachty, výmena rozvodov, taktiež boli zrekonštruované vchodové priestory s elektronickým vrátnikom.

Dispozične je byt veľmi dobre riešený. Chodba je dostatočne veľká a nachádza sa tu veľká vstavaná skriňa. Z chodby sa vstupuje do kuchyne, z ktorej je výstup na lodžiu, spálne, priestrannej obývačky (4 x 4,7 m), veľkej detskej izby a kúpeľne s vaňou, ktorá je spojená s WC.
Kuchyňa a obývačka sú orientované na východ, spálňa a detská izba sú orientované na západ, čo robí byt svetlým a slnečným. Na oknách sú namontované vonkajšie žalúzie, čo zabezpečuje príjemnú klímu v byte. Okná sú plastové, v celom byte je plávajúca podlaha. Kúpeľňa má murované jadro a dlažbu. V byte ostáva vstavaná skriňa v chodbe a kuchynská linka so sporákom.

Výhodou tohto bytu je, že sa nachádza vo vyhľadávanej tichej lokalite, ktorá je vhodná najmä pre rodiny z deťmi, nakoľko má kompletnú občiansku vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti je škola a škôlka, byt má dobrú dispozíciu, prešiel rekonštrukciou a v okolí bytového domu je bezproblémové parkovanie s dostatkom parkovacích miest.

V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, viaceré škôlky, základné školy, umelecká škola, detské ihriská, potraviny, pošta, reštaurácie a pohostinstvá, zastávka MHD, v dostupnosti na pešo sa nachádza Kaufland, LIDL a mnoho iného.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Andrea Kotlebová


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bánovciach nad Bebravou na ulici Slatinská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Slatinská v Bánovciach nad Bebravou v cene 102.000,- € je o 374 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bánovciach nad Bebravou. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bánovciach nad Bebravou.

Pozícia realitnej ponuky

102.000,- €
Cena nehnuteľnosti 77.000,- € 141.858,- €
63 m²
Úžitková plocha 60.62 m² 115 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha63 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2199 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny