Na predaj 3 izbový byt s balkónom, lodžiou a garážou, Bíňovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Bíňovce
75 m²
2
1
3
áno
po rekonštrukcii
áno
predaj - 3-izbový byt
127.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6344x zobrazená v zozname / 428x zobrazená detailne / 230x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj priestranný 3 izbový byt s balkónom a lodžiou, nachádzajúci sa na 1. podlaží bytového domu v tichej časti obce Bíňovce. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou z masívu, kuchyne s presklenou lodžiou, obývacej izby s balkónom, dvoch nepriechodných izieb, samostatného WC a kúpeľne. Byt prešiel rekonštrukciou cca 10 rokmi. Má plastové okná (dvojsklo) so žalúziami, nové vstupné a interiérové dvere, novú elektroinštaláciu /kúpeľňa WC, kuchyňa/, v izbách sú plávajúce podlahy, v kuchyni a na chodbe je dlažba. Vykurovanie je prostredníctvom vlastného plynového kotla Protherm. K bytu prislúcha pivnica s výmerou 4 m2, garáž o výmere 17 m2 a úžitková záhrada o výmere 73 m2. Ďalšia pivnica /kočikáreň/ je zdieľaná s ďalším vlastníkom. Úžitková plocha bytu je 74 m2 + balkón a lodžia. Odpad je riešený prostredníctvom septiku, prívod vody zabezpečuje vlastná studňa. V byte sa nachádza optický internet od Telekomu. Veľkou prednosťou tejto nehnuteľnosti je dostatok miesta na uskladnenie potrebných vecí, priestranné a svetlé izby, možnosť dopestovať si vlastné poľnohospodárske plodiny, vlastné parkovanie a kľudné prostredie!! V blízkosti obce sa nachádza pohorie Malé Karpaty, vodná nádrž Boleráz, Smolenický zámok, rekreačná oblasť Jahodník, atď. Krajské mesto Trnava je vzdialené 15 km. Nehnuteľnosť je bez tiarch! Radi Vás prevedieme touto zaujímavou a peknou nehnuteľnosťou..
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt: . Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou voľná.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bíňovciach

Inzerovaný 3 izbový byt v Bíňovciach v cene 127.900,- € má priemernú cenu 3-izbového bytu v Bíňovciach. Rozloha má priemernú rozlohu 3-izbového bytu v Bíňovciach.

Pozícia realitnej ponuky

127.900,- €
Cena nehnuteľnosti 99.990,- € 355.000,- €
92 m²
Celková rozloha 50.12 m² 328 m²
75 m²
Úžitková plocha 50.12 m² 125 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha92 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818644 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny