Na predaj 3 izbový byt s vlastnou záhradkou a garážou v Bánovciach nad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Bánovce nad Bebravou
78 m²
neuvedené
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

3073x zobrazená v zozname / 227x zobrazená detailne / 227x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3 izbový byt s vlastnou záhradkou (230m2) a garážou v Bánovciach nad Bebravou . Byt s rozlohou 78 m2 sa nachádza na prízemí. Je v pôvodnom stave, vhodný na prerobenie podľa vlastných predstáv. Strecha bola menená.
DISPOZÍCIA BYTU: vstupná chodba, 3 izby,špajza, kúpeľňa a samostatné WC. K bytu prislúchajú dve pivnice a kotolňa. Kúrenie je zabezpečené vlastným novým kondenzačným plynovým kotlom, ohrev vody bojlerom.
LOKALITA: Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Byt je v osobnom vlastníctve. Pre obhliadku a viac informácii ma môžete kontaktovať na tel. čísle: , alebo email:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku78 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne