Na predaj krásny 1 izbový byt v top lokalite, Trnava!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Ľudmily Podjavorinskej
34 m²
4
zvýšené prízemie
1
po rekonštrukcii
predaj - 1-izbový byt
113.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2681x zobrazená v zozname / 625x zobrazená detailne / 66x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj moderný 1-izbový byt situovaný vo výbornej lokalite v blízkosti centra mesta, na ul. Ľudmily Podjavorinskej v Trnave. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, má rozlohu spolu s pivnicou necelých 37 m2 a je po úplnej rekonštrukcii. Byt ponúka príjemné bývanie v samostatnej útulnej obývacej a zároveň spálňovej izbe. Byt daľej disponuje modernou kuchyňou vybavenou so všetkými potrebnými spotrebičmi a kúpeľňu so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. K bytu prislúcha pivnica o veľkosti cca 2 m2. Bytový dom je postavený z tehly a je zateplený.

Byt sa nachádza v tichej lokalite a zároveň je v blízkosti centra mesta, obchodného centra City Aréna, vlaková a autobusová stanica, nemocnica a pod. Je vhodný pre jednotlivca či začínajúcu rodinu. Byt je tiež vhodnou investíciou na krátkodobé prenájmy.

Cena tohto zaujímavého bytu je 113.000,- Eur.



Ak hľadáte kvalitnú nehnuteľnosť vo vyhľadávanej lokalite, neváhajte a kontaktujte ma Ing.Peter Karcol, , karpatyreality.sk V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis a taktiež zabezpečenie vybavenia hypotékárneno úveru.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Trnave na ulici Ľudmily Podjavorinskej

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Ľudmily Podjavorinskej v Trnave v cene 113.000,- € je o 7.838 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 jednoizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907037.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

113.000,- €
Cena nehnuteľnosti 60.900,- € 137.500,- €
37 m²
Celková rozloha 24 m² 50 m²
34 m²
Úžitková plocha 24 m² 49 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha37 m²
Úžitková plocha34 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--249 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.