Na PREDAJ krásny slnečný pozemok s chatkou neďaleko Bratislavy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
1888 m²
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
255.000,- €
135,06 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

16396x zobrazená v zozname / 1643x zobrazená detailne / 330x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečný pozemok s krásnym výhľadom na okolitú prírodu a zeleň v Pezinku v lokalite Kučišdorfská Dolina.

Jedná sa o veľmi atraktívnu lokalitu, keďže poskytuje maximálne súkromie uprostred prírody a je iba pár minút vzdialená od mesta Pezinok (3km), kde sa nachádzajú školy, škôlky, autobusová aj vlaková stanica, reštaurácie a úplná občianska vybavenosť. Poskytuje tak nadštandardné bývanie „na samote“ so všetkými vymoženosťami moderného života. Pre milovníkov vodných športov sa Kučišdorfská priehrada nachádza kúsok od chaty. Okolité lesy sú vhodné nielen na dlhé prechádzky, ale aj pre hubárov. 12 km od chaty sa nachádza lyžiarske stredisko Pezinská Baba. Do hlavného mesta (Rača, Vajnory) je to autom iba 25 minút.

Na pozemku stojí chatka o rozmere 170m2 ktorá je vhodná na kompletnú rekonštrukciu prípadne na zbúranie. Pozemok má veľkorysú rozlohu 1888m2 a veľká výhoda tejto ponuky je že pozemok je v osobnom vlastníctva majiteľa, nakoľko väčšina pozemkov patrí urbariátu. Pozemok je opletený a udržiavaný.

Na pozemku sú schválené inžinierske siete (voda, kanalizácia, plyn a elektrina je v štádiu riešenia). K pozemku máme k dispozícii územnú plánovaciu informáciu ktorá nám dovoľuje 60 percent zastavanosti. Z hľadiska využitia podľa UPI je zaradené medzi plochy zmiešaného územia pre rekreáciu v prírodnom prostredí s hromadným ubytovaním. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza CHKO Malé Karpaty a NATURA 2000. Pozemok sa nachádza v ochrannom pásme lesa.

Chata bola daná do užívania v roku 1970. Chatka disponuje s dvomi miestnosťami a socialnymi zariadeniami a skladom.

Pozemok je veľmi dobrou investičnou príležitosťou najmä pre rekreačné a oddychové účely.

CENA



Cena pozemku je 255.000EUR je vrátane provízie realitnej kancelárie a zahŕňa poplatok za vklad vlastníckeho práva na kataster, listy vlastníctva, právny servis našim firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárskych poplatkov pri overení podpisov na kúpnych zmluvách.

V prípade záujmu o obhliadku, alebo poskytnutie podrobnejších informácii sa na mňa, prosím, obráťte.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Pezinku

Rozloha rekreačného pozemku 1888 m2 je o 11657 metrov menšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Pezinku.

Pozícia realitnej ponuky

255.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 255.000,- €
1888 m²
Rozloha pozemku 1000 m² 9409 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1888 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpadunie
Vodanie
El. napätienie
Kanalizácianie
Internetnie
Inžinierske sietenie
Káblová televízianie
Orientáciaseverná
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-012-24442 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny