NA PREDAJ stavebný pozemok Prešov, TOP lokalita

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
1380 m²
studňa
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
276.000,- €
200,- €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

38837x zobrazená v zozname / 3229x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. a Ing. Oľga Sabolová Vám ponúka na predaj pozemok o výmere 1380 m2 v lukratívnej okrajovej časti mesta Prešov. Ide o krásny pozemok pod lesom, s úžasným výhľadom v tichom prostredí. Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu alebo ako investícia. Šírka pozemku cca 30m, dĺžka cca 47m. Na pozemku sú dostupné všetky inžinierske siete a studňa. Pozemok je mierne svahovitý a nachádza sa v zastavanej časti. V prípade záujmu je k dispozícii projekt dvojpodlažného rodinného domu. Pozemok je možné rozdeliť na dve časti.
Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii je zahrnutý kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva. Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Oľga Sabolová ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Prešove

Rozloha pozemku na bývanie 1380 m2 je o 774 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-00...

Pozícia realitnej ponuky

276.000,- €
Cena nehnuteľnosti 30,- € 250,- €
1380 m²
Rozloha pozemku 432 m² 33479 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1380 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-009-76 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny