Na prenájom 2-izbový byt v meste Nové Zámky.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: M. R. Štefánika
60 m²
2
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
500,- € +energie
Ponúknite vlastnú cenu

3333x zobrazená v zozname / 242x zobrazená detailne / 242x zobrazená detailne tento mesiac

REALITNÁ KANCELÁRIA MYHOME ponúka na prenájom krásny 2 IZBOVÝ BYT V NOVÝCH ZÁMKOCH vo vyhľadávanej lokalite blízko ŽSR a SAD. Byt má rozlohu 60m2. Kúrenie v byte je vlastné, okná sú plastové s tieniacimi roletami. Budova je zateplená a parkovanie je tu bezproblémové.

Byt pozostáva z predsiene, spálne, kúpeľne a spojenej obývačky s kuchyňou. V spálni sa nachádza skriňa, komoda a manželská posteľ. Obývacia izba s kuchyňou disponuje zariadenou kuchynskou linkou (chladnička, varná doska, rúra, digestor), stôl a stoličky, TV stolík, konferenčný stolík a gauč. V kúpeľni spojenou s WC je sprchový kút, práčka a sušička. Na chodbe je vešiaková skrinka a botník. Byt je svetlý, slnečný a moderne zariadený.

V blízkosti bytu sa nachádzajú železničná a autobusová stanica, potraviny, lekáreň, reštaurácie, pohostinstvá, kúpalisko Štrand a mnoho ďalšieho. Len pár metrov do centra kde je úplná občianska vybavenosť.

Byt je vhodný pre dve pracujúce osoby.


CENA MESAČNÉHO NÁJMU, INTERNETU A TELEVÍZIE JE 500€ + ENERGIE.

V prípade záujmu nás prosím kontaktuje.



Tešíme sa na Vás!

MyHome Real Estate




Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetwifi
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové