Na prenájom 3i byt s krásnym výhľadom Dénešová ul., Košice - KVP

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko KVP
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko KVP
Ulica.: Denešová
70 m²
8
8
3
úplne prerobený
áno
prenájom - 3-izbový byt
990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4741x zobrazená v zozname / 249x zobrazená detailne / 249x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom luxusný 3 izbový byt pre náročného klienta s veľkou 6m loggiou nachádzajúci sa na 8. poschodí bytového domu na Dénešovej ulici v mestskej časti Košice - KVP.

Byt o celkovej výmere 70 m2 je po čerstvej, kompletnej, nadštandartnej rekonštrukcii. V obývačke prepojenej s kuchyňou sú dve veľké francúzke okná cez ktoré je úchvatný výhľad na okolitú prírodu, sadnúť si na loggiu s kávou bude pre vás relaxom. Kuchyňa je kompletne vybavená aj s umývačkou riadu. Byt disponuje dvoma spálňami, ktoré sú zariadené posteľou a vstavanou skriňou a je možné ich dozariadiť a prispôsobiť nájomníkom. Na chodbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa.

Výhodou je výborná tichá lokalita so zástavbou rodinných domov a zároveň kompletná občianska vybavenosť vrátane zastávky MHD s dobrou dostupnosťou do centra mesta.

V bezprostrednom okolí sa nachádzajú školy, škôlky, park, zrekonštruované detské ihriská, potraviny, reštaurácia, teda všetko čo potrebujete k pohodlnému a pokojnému životu.

_______________________

Cena: 990€/mesiac.



Ak hľadáte slnečný byt s krásnym výhľadom v žiadanej lokalite, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku na doleuvedenom čísle ešte dnes.
_______________________
= Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2024

Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z. =


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno - 1
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno