Na prenájom 4izb. byt Zoborské Lučky, Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Ružová
89 m²
1
4
prenájom - 4-izbový byt - Novostavba
720,- € +energie
Ponúknite vlastnú cenu

40506x zobrazená v zozname / 2359x zobrazená detailne / 213x zobrazená detailne tento mesiac

FGI Real Estate ponúka na prenájom 4izbový zariadený byt vrátane spotrebičov (umývačka riadu, TV, práčka, chladnička, varná doska, elekt. rúra...) s vlastným kúrením a
parkovanim na pozemku.

Nachadza sa na prvom poschodi v tehlovej dvojpodlažnej bytovke v novej štvrti Zoborské Lúčky medzi Nitrou a Nitrianskymi Hrnčiarovcami. Byt je o celkovej výmere 89m2. Vyborna poloha blízko potraviny KRAJ, kaviareň, kaderníctvo, zástavka MHD cca 4minuty peši od domu.

Poloha : Ružova ul.


Celková rozloha : 89m2
Stavba : Tehla

TV a Internet : Áno


Balkon : Nie
Dispozicia: 3 spálne (postele + skrine), obývacia miestnosť s kuchyňou, predsieň ,komora (police), technická miestnosť, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, odkladací priestor, vyhradené parkovanie na pozemku

Vybavenie bytu : Kompletné


Volny od : 01.7.24

Cena 720,- Eur + energie podľa počtu osôb. Pri podpise zmluvy sa skladá vratný depozit vo výške jedného mesačného nájmu.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha89 m²
Úžitková plocha89 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny