Na prenájom obchodný priestor, kancelária Galanta centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulica.: Mierové námestie
76 m²
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
60,- €/m2 +energie
Ponúknite vlastnú cenu

101161x zobrazená v zozname / 16415x zobrazená detailne / 305x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom obchodne priestory v centre mesta Galanta s výhľadom na námestie a hlavnú ulicu. Priestory sú na 1 poschodí bytového domu s výťahom. Miestnosť je klimatizovaná, je v nej zavedená prípojka na teplú a studenú vodu, odpad, elektrina. WC na chodbe. Celková výmera 80,5 m2. Cena mesačného nájomného 60 eur za m2 + energie. Ihneď k dispozícií. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Galante na ulici Mierové námestie

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Mierové námestie v Galante v cene 60,- €/m2 je o 1.695 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Galante. Rozloha je o 161 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Galante. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 obchodných priestorov v Galante. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915207.., uveďte číslo ponuky ZR-MM...

Podrobné informácie

Celková rozloha80.5 m²
Úžitková plocha76 m²
Statusaktívne
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-90 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.