Nádherný 3-izbový mezonetový byt so záhradou a parkovaním

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Pajštúnska
163 m²
2
neuvedené
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
299.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

15047x zobrazená v zozname / 357x zobrazená detailne / 357x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PB

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj NÁDHERNÝ 3-izbový MEZONETOVÝ byt s TERASOU, ZÁHRADOU a PARKOVACÍMI MIESTAMI pre 4 autá v lokalite Stupava na ulici Pajštúnska. Byt má celkovú výmeru 162,91 m2 (byt 91,91 m2, terasa 21 m2 /z toho 15 m2 krytá hliníkovou pergolou/ a záhrada 50 m2).
Nachádza sa v strednej časti nového ZATEPLENÉHO rodinného domu (kolaudácia 2018) s troma bytovými jednotkami.
Byt je orientovaný do záhrady a na súkromný pozemok prislúchajúci k domu, ktorý slúži na parkovanie. Byt pozostáva z dvoch podlaží. Dispozícia prízemia: PRIESTRANNÁ OBÝVACIA IZBA prepojená s JEDÁLŇOU, MODERNOU KUCHYŇOU s výstupom na TERASU so ZÁHRADOU, samostatné WC, komora a predsieň. Dispozícia 1. poschodia: spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a WC, technická miestnosť, schodisko a chodba.
K bytu sa predáva 1/3 podiel na pozemku (330 m2) nachádzajúcom sa priamo pred domom, na ktorom je možné parkovať až 4 autá.

Výhody:


❶ Novostavba - kolaudácia 2018
❷ Vlastné podlahové kúrenie

❸ Terasa


❹ Záhrada
❺ Parkovacie miesto pre 4 autá

❻ Blízkosť lesa


❼ Lokalita s vynikajúcou občianskou vybavenosťou

STAV BYTU:


NOVOSTAVBA bola skolaudovaná v roku 2018. V byte sú laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, keramické obklady, plastové okná, interiérové dvere a bezpečnostné vchodové dvere. Predáva sa KOMPLETNE ZARIADENÝ vkusným nábytkom, televízorom a s kuchyňou plne vybavenou vstavanými elektrickými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a digestor). V kúpeľni je umiestnená automatická práčka. Dostatok úložného priestoru zabezpečujú vstavané skrine v spálni a detskej izbe. V technickej miestnosti sa nachádza plynový kotol značky JUNKERS, zásobník na teplú vodu (120 litrov) značky BOSCH a sušička bielizne. Pohodlnú teplotu počas zimných mesiacov zabezpečí teplovodné PODLAHOVÉ KÚRENIE, ktoré ovláda centrálny termostat značky BOSCH.

Pre viac informácií o použitých materiáloch, technológiách a elektrických spotrebičoch, odporúčame pozrieť si virtuálnu prehliadku. V nej sú doplňujúce informácie umiestnené v zelených bodoch, ktoré priblížia všetky výnimočné prvky tohto bytu.

LOKALITA:


Dom sa nachádza v krásnej a tichej lokalite neďaleko známeho HRADU PAJŠTÚN, v bezprostrednej BLÍZKOSTI LESA, čo vytvára ideálne podmienky pre prechádzky a aktívny životný štýl. Je situovaný v tichej obytnej zóne rodinných domov podobného charakteru, v rámci ktorej je len 100 m od domu vzdialené veľké detské ihrisko. 3 minúty autom trvá cesta do centra Stupavy, kde je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ. Sú tu potraviny Coop Jednota, Billa, Kraj, materská a základná škola, zdravotné stredisko, športoviská, tenisové kurty, reštaurácie a kaviarne. Do centra Bratislavy trvá cesta autom len 25 minút. 250 metrov od domu sa nachádza zastávka autobusu oproti ktorej sa rozlieha STUPAVSKÝ ZÁMOCKÝ PARK ponúkajúci vynikajúcu možnosť oddychu a trávenia voľného času. Táto lokalita je dokonalou kombináciou prírody, pokojného života a dostupnosti všetkých potrebných služieb.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ PREDAJ / 3-IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT / 163 m2 / STUPAVA / ULICA PAJŠTÚNSKA / NOVOSTAVBA / VLASTNÉ KÚRENIE / TERASA / ZÁHRADA / 4X PARKOVACIE MIESTO / BLÍZKOSŤ LESA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Stupave na ulici Pajštúnska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Pajštúnska v Stupave v cene 299.000,- € je o 171.477 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Stupave. Rozloha je o 81 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Stupave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Stupave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-MS...

Pozícia realitnej ponuky

299.000,- €
Cena nehnuteľnosti 124.990,- € 299.000,- €
163 m²
Celková rozloha 64 m² 163 m²
163 m²
Úžitková plocha 59.1 m² 163 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha163 m²
Úžitková plocha163 m²
Poschodieneuvedené
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MS-40A ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.