Nadštandardný 5 - izbový byt so záhradou - Ľubotice, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Orgovánova
129 m²
5
nie
áno - 1
nie
predaj - 5 a viac izbový byt - Novostavba
242.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15551x zobrazená v zozname / 381x zobrazená detailne / 381x zobrazená detailne tento mesiac

3 ON REAL ponúka na predaj veľký 5 izbový mezonet (dvojpodlažný byt) na ulici Orgovánová v obci Ľubotice - v blízkostí hraníc katastrálnych území mesta Prešov (Sekčov) a obce Ľubotice.

Parametre bytu:


- úžitková plocha bytu 129m2 + terasa + balkón 16m2
- 2 vyhradené parkovacie miesta
- pivničná kobka pri vstupe do bytu
- vlastná záhrada približne 130m2

Vchod do bytu je na prízemí zo severnej strany. Hlavnými dverami sa vstupuje do zádveria odkiaľ sa dostanete do dennej obývacej časti (obývačka s kuchyňou), chodbou sa následne dostanete do nočnej časti bytu s 2 izbami, kúpeľnou a samostatným WC. Na spodnom podlaží sa nachádzajú 2 miestnosti s výstupom na terasu resp. do záhrady, samostatné WC a kúpeľňa. Dispozičné riešenie možno vidieť v priložených pôdorysoch. Južná orientácia bytu, tepelné čerpadlo, tehlová konštrukcia či lokálna rekuperácia zabezpečia veľmi nízke mesačné náklady na kúrenie a ohrev teplej vody. Byt je napojený na kompletné inžinierske siete - elektrina, optika, vodovod, kanalizácia. Prístup k domu je riešený cez spevnenú cestu - ukončená zhutneným drveným asfaltom.

Byt sa odovzdáva v štádiu HOLODOM (dokončenie september 2024) alebo na KĽÚČ (dokončenie december 2024). Výstavba už začala.

Pri HOLODOME bude v rámci exteriéru dokončená fasáda, príprava na exteriérové žalúzie, príprava na kamerový systém a alarm, príprava na klimatizáciu, upravený terén a vybetónovaná plocha na parkovacie miesta. Interiér zahŕňa plastové okná s izolačným trojsklom (farebná úprava biela interiér, antracit exteriér), vstupné dvere, rozvody vody, odpadov, elektriny a vzduchotechniky, rúrky s rozvádzačmi na podlahové kúrenie, betónový poter, tepelné čerpadlo, príprava na termostat v každej izbe, sadrové omietky s vrchným náterom v bielej farbe, sadrokartónové podhľady.

Pri štádiu NA KĽÚČ máte v rámci exteriéru oplotený celý pozemok, exteriérové žalúzie na diaľkové ovládanie, kamerový systém a alarm, klimatizácia, videovrátnik a exteriérové osvetlenie. Interiér NA KĽÚČ zahŕňa navyše od holodomu vodeodolné laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkovou zárubňou, povrchy v kúpeľni a WC obložené keramickým obkladom a dlažbou + sanita, zásuvky a vypínače v bielej farbe, termostaty v každej izbe.

Cena bytu s pozemkom, 2 parkovacími miestami a pivničnou kobkou:
- HOLODOM 242 000 eur
- na KĽÚČ 267 000 eur

Dom má celkovo 3 podlažia (1.PP, 1.NP, 2.NP) a nachádzajú sa v ňom 2 byty - 5izbový (1.PP, 1.NP) a 3izbový (2.NP)

Výhody:


- nadštandardná úžitková plocha bytu 129m2
- 2 parkovacie miesta a vlastná záhrada
- dom je umiestnený na konci slepej ulice Orgovánová
- kompletné inžinierske siete
- blízkosť mesta

Táto ponuka je ideálna pre ľudí, ktorí hľadajú kompromis medzi rodinným domom a bytom. Dom sa nachádza na konci slepej ulice Orgovánová v Ľuboticiach, z ktorej ste v centre mesta Prešov autom do 7-8 minút. V okruhu 3km máte k dispozícii kompletnú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, polikliniku, potraviny, reštaurácie, obchodné centrum atď.)

Kupujúcemu vieme pomôcť s vybavením hypotekárneho úveru.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

242.000,- €
Cena nehnuteľnosti 126.900,- € 242.000,- €

Podrobné informácie

Úžitková plocha129 m²
Počet izieb5
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno - 1
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-813953 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.