Nové ❗️3 Izbový rodinný dom na predaj, Veľké Kršteńany okr. Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Veľké Kršteňany
102 m²
977 m²
3
nedokončený
verejný vodovod
230V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
118.990,- € Výhodná kúpa !
Ponúknite vlastnú cenu

22111x zobrazená v zozname / 1235x zobrazená detailne / 352x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - po dohode s majiteľom ponúka na predaj rozostavanú novostavbu rodinného domu nachádzajúcu sa v obci Veľké Kršteňany, ktorá je vzdialená asi 10 minút cesty autom od okresného mesta Partizánske. Novostavba typu bungalov je postavená z Porfixu. Ma asfaltovú prístupovú cestu.

Rozostavaná novostavba 3 izbového rodinného domu je postavená na rovine, pozemok za domom je mierne svahovitý. Celková rozloha pozemku je 977 m2, zastavaná plocha je 142,5 m2, podlahová úžitková plocha je 102 m2. Rodinný dom ma zhotovenú predprípravu na elektrickú, vodovodnú prípojku a obecnú kanalizáciu. Na hranici pozemku sa nachádza aj plynová prípojka, ktorá ale nemá predprípravu na pripojenie do domu.

Dom pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti, samostatnej toalety, kúpeľne, kuchyne, ktorá ma prepojenie s obývacou izbou, 2 ďalších izieb so samostatným vstupom a veľkej priestrannej terasy na ktorú sa dostaneme z obývacej izby.

V technickej miestnosti je predpríprava na umiestnenie tepelného čerpadla pomocou ktorého bude vykurovaný celý dom, kúrenie podlahové. V kúpeľni je predpríprava na umiestnenie vane, sprchového kútu, umývadla, práčky v kuchyni predpríprava na napojenie spotrebičov. Dom je priestranný, zastrešený novou betónovou krytinou značky Terran Danubia, pod ktorou sa nachádza paropriepustná fólia. Boli nainštalované bleskozvodové pásy. Osadenie plastových okien je zahrnuté v cene domu, výhoda pre nového majiteľa pretože má možnosť si vybrať farbu okien sám podľa svojho vkusu.

Ďalšie podrobnejšie informácie poskytneme priamo pri obhliadke domu. Dom je možné po kúpe podľa dohody dokončiť do stavu holodom, alebo podľa požiadaviek a potreby nového majiteľa.

Čo dodať na záver ?



Výhoda bývania v tichej a rozvíjajúcej sa obci neďaleko mesta Partizánske s možnosťou výborného autobusového spojenia, výhoda dohody po kúpe domu jeho ďalšie dokončenie podľa potrieb nového majiteľa. Výborné dispozičné riešenie s krásnou priestrannou terasou s výhľadom na horu a panorámu dediny.

Premýšľate nad bývaním v rodinnom dome ? Potrebujete poradiť ?

Tak neváhajte a kontaktujte ma na tel. čísle alebo mailom na sk a môžeme si dohodnúť obhliadku. Verím, že táto ponuka bude pre Vás veľmi zaujímavá, ale to už posúďte sami po obhliadke tejto novostavby.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkých Kršteňanoch

Inzerovaný rodinný dom vo Veľkých Kršteňanoch v cene 118.990,- € má priemernú cenu rodinného domu vo Veľkých Kršteňanoch. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu vo Veľkých Kršteňanoch.

Pozícia realitnej ponuky

118.990,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
977 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²
142.5 m²
Zastavaná plocha 42 m² 687 m²
102 m²
Úžitková plocha 1 m² 633 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku977 m²
Zastavaná plocha142.5 m²
Úžitková plocha102 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavnedokončený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Inžinierske sieteáno
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-782529 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.