PREDANÉ ❗️ Rodinný dom na predaj, Partizánske - Centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: .
213 m²
476 m²
2
5
áno
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

30805x zobrazená v zozname / 1743x zobrazená detailne / 315x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality .sk - ponúka na predaj v EXKLUZÍVNOM zastúpení na požiadanie majiteľa Rodinný dom v Centre mesta Partizánske. Rodinný dom je v osobnom vlastníctve, postavený je v lukratívnej lokalite a v tesnej blízkosti centra mesta na rovinatom pozemku o rozlohe krásnych 476 m2. Dom je udržiavaný a vhodný aj na okamžité bývanie. Do centra mesta je na skok a po ruke je všetká potrebná občianska vybavenosť vrátane škôl, materských škôl, lekárov, pošty, obchodov, potravín, kaviarní, lekárni, úradov, vlakovej, autobusovej doprave a taxi služieb.

Dom je samostatne stojaci, podpivničený, ma dve poschodia. Pozemok je oplotený ma dva vstupy, vysadený trávnatým porastom a okrasnými drevinami. Súčasťou domu je strechou prekrytá terasa. Na dvore sa nachádza garáž, letná kuchynka s prístreškom a ďalším využitím na posedenie, funkčná studňa na zalievanie pozemku.

Dispozícia domu je praktická . Celková podlahová úžitková plocha je približne 160 m2, zastavaná 213 m2.

Na prvom podlaží sa nachádza vstupná chodba s východom na strechou prekrytu terasu, samostatná toaleta, vstup do pivnice, komory, samostatná kuchyňa a dve priestranné izby.

Na druhé podlažie vedú upravené drevené schody po ktorých sa dostaneme na vstupnú chodbu. Tu sa nachádza kúpeľňa s vaňou, umývadlom, toaletou a ďalšie 3 izby. Jedna izba ma výstup na francúzsky balkón. Každá izba ma samostatný vstup z chodby.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete a to na verejný vodovod, elektrickú a plynovú prípojku, odpad je zvedený do mestskej kanalizácie. Dom sa vykuruje pomocou ústredného kúrenia a plynového kotla, okná sú pôvodné drevené. Strecha pôvodná v dobrom stave.

Čo dodať na záver ?



Dom na kúpu smelo odporúčam !

Výhody ?



Perfektná lokalita, výborné dispozičné riešenie, dom udržiavaný v dobrom stave, bezproblémové pripojenie na internet, káblovú či inú televíziu, vlastná garáž, studňa, letná kuchynka, krásny priestranný slnečný pozemok o nezvyčajnej a takmer jedinečnej rozlohe v tejto lokalite až 476 m2. Výhoda rekonštrukcie a zmodernizovania domu podľa svojich predstáv.

Zaujala Vás moja ponuka ? Hľadáte rodinný dom v Partizánskom ? Tak verím, že táto ponuka je vhodná práve pre Vás !

Ak máte záujem o obhliadku, tak ma prosím kontaktujte na tel čísle , alebo mailom na a ja Vám rada túto skvelú nehnuteľnosť ukážem. Rada pomôžem aj v prípade kúpi na hypotéku :) .











Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Partizánskom na ulici .

Podrobné informácie

Rozloha pozemku476 m²
Zastavaná plocha213 m²
Celková rozloha476 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-761004 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.