NOVOSTAVBA 3izbového bytu v projekte Byty - Košúty, Martin

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
Ulica.: Košútska
74 m²
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
172.490,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3952x zobrazená v zozname / 256x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj 3 izbový byt v projekte BYTY KOŠÚTY, kde dôležité aspekty života sú doslova na dosah ruky. Táto pulzujúca mestská časť Martina je ideálnym miestom pre rodiny hľadajúce pocit spolupatričnosti a komunity.

Projekt BYTY KOŠÚTY je situovaný len niekoľko minút od centra mesta, Univerzitnej nemocnice, komorného divadla a iných dôležitých lokalít, čo z neho robí perfektné miesto pre kombináciu života, práce a relaxu.

Byty sú ponúkané v štandardnej výbave vrátane obkladov, podláh, dverí a kúpeľní, s možnosťou výberu farebného prevedenia.

Garážové parkovacie státia sú dostupné na prvom podzemnom podlaží, rovnako ako vonkajšie parkovacie miesta.

LOKALITA



S nákupným centrom Campo di Martin, supermarketom Kaufland a širokou ponukou obchodov, bánk a reštaurácií v bezprostrednej blízkosti máte všetko potrebné pre pohodlný každodenný život. V okolí sa nachádza základná škola s materskou školou Hurbanova a viacero ďalších vzdelávacích inštitúcií, čo zvyšuje atraktivitu lokality pre rodiny s deťmi.

Zdravotná starostlivosť je zabezpečená vďaka blízkosti polikliniky, lekární a stomatologickej ambulancie. Pre voľnočasové aktivity ponúka lokalita širokú škálu možností, od plávania v Plavárni Sunny Hurbanova, cez športové kluby, až po prechádzky okolo jazierka v Košútoch alebo návštevu detských ihrísk.

Ak máte záujem o túto ponuku, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme viac informácií a možno práve tu nájdete svoj nový domov, ktorý bude zodpovedať vašim predstavám.

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118669



Cena: 172 490.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Martine na ulici Košútska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Košútska v Martine v cene 172.490,- € je o 13.972 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Martine. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Martine. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 27 trojizbových bytov v Martine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

172.490,- €
Cena nehnuteľnosti 74.000,- € 219.990,- €
74 m²
Úžitková plocha 52.78 m² 93 m²

Kontaktujte

Roman Kulich

Roman Kulich

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha74 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-118669 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.