Novostavba 4-izbový dom v lone prírody, na okraji rekreačnej oblasti S

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Skalica
120 m²
900 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
270.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9x zobrazená v zozname / 4x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

Novostavba 4-izbového domu v pokojnej lokalite na okraji lesa, v rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina, v blízkosti mesta Skalica na predaj. Ponúka sa v stave holodom a na LV bude vedený ako rekreačná chata. Je možné ho využívať na rekreačné, alebo aj dlhodobé bývanie, prípadne ako investičnú príležitosť. Na prízemí je priestor pripravený na obývačku, spojenú s kuchyňou, jedálňou a výstupom na terasu, s krásnym výhľadom na okolitú prírodu, kúpeľňu so sprchovým kútom, WC,umývadlo a technicko/úložnú miestnosť. Na poschodí sú tri izby, každá so samostatným vstupom a WC s umývadlom. Kúrenie je elektrické podlahové a taktiež aj možnosť využívania krbu. Celá stavba je zateplená, je v nej predpríprava na fotovoltiku a klimatizáciu. Na vlastnom pozemku sú aj parkovacie miesta.

Výhoda tejto ponuky spočíva hlavne v lokalite v ktorej sa nachádza. Zlatnícka dolina je prímeská rekreačná oblasť mesta Skalica, vzdialenej 7 km a prepojenej aj cyklotrasou. Je obklopená krásnou prírodou a zároveň sú v blízkosti možnosti aktívneho rekreačno-športového vyžitia. Nachádza sa tu salaš, letné kúpalisko, lanová dráha Tarzania, Bike aréna, ďalšie cyklotrasy a turistické chodníky, z ktorý niektoré vedú na len 5 km vzdialenú Moravu, Baťov kanál, alebo do obľúbených Skalických vinohradov. Samotné starobylé mesto Skalica ponúka celoročne množstvo kultúrnych, spoločenských a športových podujatí. V tomto regióne si vyberie každý a nuda tu určite nehrozí.

Hraničný prechod Skalica - Strážnice je vzdialená 8 km, Trnava 70 km a Bratislava 100 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku900 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno