Novostavba Cubicon 3 izbový byt, ulica Rudolfa Mocka, BA IV Karlova Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Rudolfa Mocka
69 m²
7
3
3
áno - 1 auto
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
800,- € Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

7738x zobrazená v zozname / 270x zobrazená detailne / 270x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom kompletne zariadený 3 izbový byt s balkónom a parkovacím státím v suteréne domu v novostavbe - CUBICON Gardens. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej, vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV., ulica Rudolfa Mocka v blízkosti nákupného centra Cubicon. Samotný byt sa nachádza na 3/7 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 69 m2, z toho má balkón 5 m2. K bytu patrí aj parkovacie státie v suteréne domu. Byt je voľný ihneď, vhodný pre max. 2 dospelé osoby a dieťa.
STAV BYTU:
Novostavba vybavená plastovými oknami, plávajúca podlaha položená v izbách, dlažba v sociálnom zázemí, kuchynská linka vybavená so vstavanými spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, úložný priestor.

PLATBY:


Nájomné spolu s parkovacím státím je 800 euro + 200 euro sú mesačné platby správcovi, energie, internet, mesačný depozit je vo výške 800 euro, sprostredkovateľská provízia pre RK je 600 euro.
LOKALITA :
Slušná, vyhľadávaná, tichá lokalita, pri dome je detské ihrisko, príjemné, udržiavané prostredie. Na skok sú obchody, služby, MHD, reštaurácie, obchvat, diaľnica a iné.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha69 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno