OBCHODNÉ PRIESTORY, JALTSKÁ, KOŠICE - DARGOVSKÝCH HRDINOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Dargovských hrdinov
Lokalita.: Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Ulica.: Jaltská
1331 m²
čiastočne prerobený
prenájom - Obchodné priestory
10,- €/m2/mes. +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

8899x zobrazená v zozname / 985x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom obchodné priestory na Jaltskej ulici v OC Torysa, na sídlisku Furča, Košice - Dargovských hrdinov.

Na 1. poschodí sa nachádzajú priestory vo výmere 521 m2, ktoré sa dajú označiť LED boxom. Majú keramickú dlažbu, chladiaci box, dennú miestnosť, výlevku, 2 x WC, sklad, vzduchotechniku, klimatizovaný priestor, zadný prístup k rampe, bezpečnostné dvere. Tieto priestory sú voľné IHNEĎ. Cena prenájmu je 10,-€/m2/mesačne bez DPH + réžia.

Na 1.poschodí sa nachádzajú aj priestory vo výmere 389,60 m2, ktoré sa tiež dajú označiť LED boxom. Majú keramickú dlažbu, výlevku, 1 x WC, sklad, kanceláriu a dennú miestnosť, klimatizovaný priestor, zadný prístup k rampe. Tieto priestory sú voľné IHNEĎ. Cena prenájmu je 10,-€/m2/mesačne bez DPH + réžia.

Na prízemí sa nachádzajú priestory vo výmere 250 m2 (kedysi kasíno), ktoré majú výborný prístup od parkoviska. Disponujú skladom, 2 kanceláriami, 2 predajnými plochami a prerobeným sociálnym zariadením. Tieto priestory sú voľné IHNEĎ. Cena prenájmu je 10,-€/m2/mesačne bez DPH + réžia.

Na prízemí sa nachádzajú aj priestory vo výmere 170 m2 (kedysi cukráreň), ktoré majú výborný prístup od parkoviska. Disponujú skladom, veľkým otvoreným priestorom a prerobeným sociálnym zariadením a novou podlahou. Tieto priestory sú voľné IHNEĎ. Cena prenájmu je 10,-€/m2/mesačne bez DPH + réžia.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Košiciach - Dargovských Hrdinov na ulici Jaltská

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Jaltská v Košiciach - Dargovských Hrdinov v cene 10,- €/m2/mes. je o 13.300 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Košiciach - Dargovských Hrdinov. Rozloha je o 636 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Košiciach - Dargovských Hrdinov.

Podrobné informácie

Úžitková plocha1331 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-764 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.