Pekný 1i byt, predzáhradka, 2 x komora, parking, novostavba, Kalinkovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Kalinkovo
Ulica.: Gaštanová
35.75 m²
3
prízemie
1
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
119.000,- € kompletná cena, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

7904x zobrazená v zozname / 388x zobrazená detailne / 16x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj ponúkame pekný 1-izbový byt orientovaný na južnú stranu v novostavbe s vonkajším parkovacím miestom, terasou a predzáhradkou, s komorou na pozemku a murovanou pivničnou kobkou v tichej lokalite na Gaštanovej ulici v Kalinkovo.

Podlahová plocha bytu predstavuje 35,75 m2 vrátane murovanej pivničnej kobky + terasa o výmere 5,17 m2 + predzáhradka o výmere až 44 m2. Byt sa nachádza na prízemí v nízkopodlažnej 3. poschodovej novostavbe.

Výhody bytu:


- predzáhradka
- komora + pivničná kobka
- parkovacie miesto
- terasa
- nová klimatizácia
- nové bezpečnostné dvere
- nový plot
- vonkajšie žalúzie
- novostavba (2010)
- vlastná kotolňa v bytovom dome

Dispozícia:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej izby s kuchynským kútom, kúpeľne spojenej toaletou, terasy a priestrannej predzáhradky.

K bytu prislúcha murovaná pivničná chodba na prízemí bytového domu (vedľa bytu) a taktiež komora na odkladanie vecí, ktorá je prístupná z predzáhradky.

Stav:


Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2010 a odvtedy byt prešiel základnými úpravami podľa potreby. Byt sa predáva čiastočne zariadený s kuchynskou linkou na mieru, so spotrebičmi a šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V byte sú nové bezpečnostné dvere, nová klimatizačná jednotka (chladí a taktiež vykuruje) a taktiež bol vymenený plot v predzáhradke.

Parkovacie miesto je zabezpečené novou sklopnou parkovacou zábranou.

Vykurovanie v bytovom dome je zabezpečené vlastnou kotolňou.

Lokalita:


Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej obci Kalinkovo len 10 minút cesty autom od Bratislavy v okrese Senec. Obec Kalinovo poskytuje dobú občiansku vybavenosť vrátane materskej školy, základnej školy, zástavky autobusu, potravín, pošty, detského ihriska, bankomatu, kultúrneho domu či inej základnej vybavenosti. Pre milovníkov turistiky, korčuľovania alebo bicyklovania je tu hrádza s cyklotrasou spájajúca obce Hamuliakovo – Kalinkovo - Dunajská Lužná -Rovinka. Vďaka vybudovaniu rýchlostnej cesty R7 sa výborne zlepšila dostupnosť do Bratislavy, ale aj Šamorína či Dunajskej Stredy. Neďaleká diaľnica D4 zase poskytuje napojenie do Rakúska, Maďarska, Českej republiky alebo smer Trnava/Nitra.

Kontakt:


Email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Kalinkove na ulici Gaštanová

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Gaštanová v Kalinkove v cene 119.000,- € je o 826 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Kalinkove. Rozloha má priemernú rozlohu 1-izbového bytu v Kalinkove.

Pozícia realitnej ponuky

119.000,- €
Cena nehnuteľnosti 62.500,- € 155.000,- €
35.75 m²
Celková rozloha 27 m² 74.33 m²
35.75 m²
Úžitková plocha 27 m² 37 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha35.75 m²
Úžitková plocha35.75 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MT-184 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny