Predaj 3 izbový byt vo vilovom dome, Mošovského ulica, Staré Mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Mošovského
110 m²
2
1
3
pôvodný
áno
predaj - 3-izbový byt
520.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

24712x zobrazená v zozname / 1250x zobrazená detailne / 401x zobrazená detailne tento mesiac

PREDAJ BYTU:


Máte dosť smogu, prachu a stresového bývania v centre Starého mesta? Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj veľký, priestranný 3 izbový byt so zimnou záhradou z ktorého sa dá urobiť 4 izbový byt v naozaj lukratívnej časti Staré Mesto. Vilový dom sa nachádza v zaujímavom trojuholníku Bratislavský hrad - Bôrik - Slavín v tichej časti mesta s krásnym výhľadom na okolie Bratislavy na ulici Mošovského. Nehnuteľnosť je vhodná pre milovníkov architektúry, tehlová vila je zo 40-tych rokov minulého storočia, má 2 poschodia a ponúkaný byt sa nachádza na 1 poschodí ku ktorému vedie schodisko. Rozloha je krásnych 110 m2, z toho je pivnica 10 m2, súčasťou je aj podiel na pozemku s výmerou 340 m2 so súčasne upravenou záhradou. V dome sú iba 4 bytové jednotky. Dispozične sú tri izby priechodné, jedna nepriechodná, úpravou sa dajú samozrejme zmeniť, výhodou je aj dlhá chodba. Kúrenie je na plyn - plynový kotol, v izbách sú pôvodné drevené podlahy. Orientácia je na tri svetové strany. Parkovanie je pri dome na ulici na vyznačených parkovacích miestach. Určite odporúčame túto nehnuteľnosť vidieť. Pri serióznom záujme je možnosť dohodnúť sa na cene.
STAV BYTU:
Byt je v pôvodnom, udržiavanom stave, nové sú iba krásne tvarované plastové okná kopírujúce pôvodné drevené, pôvodné drevené parkety, kúpeľňa je s vaňou, samostatná toaleta, kuchyňa, komora, vyššie stropy.

LOKALITA:


Lokalita s občianskou vybavenosťou, v okolí škola, škôlka, napojenie na MHD, v blízkosti železničná stanica, autom dobrá dostupnosť na obchvat, ako aj do úplného centra mesta, prechádzky vilovou štvrtou a hlavne kľud v okolí robí toto miesto príťažlivým a vyhľadávaným.

V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, ODMENA SPROSTREDKOVATEĽA, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Mošovského

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Mošovského v Bratislave - Staré Mesto v cene 520.000,- € je o 160.336 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-PT...

Pozícia realitnej ponuky

520.000,- €
Cena nehnuteľnosti 91.000,- € 1.550.000,- €
110 m²
Celková rozloha 65.2 m² 213 m²
110 m²
Úžitková plocha 59.15 m² 213 m²

Kontaktujte

Peter TÖKÖLY

Peter TÖKÖLY

Я говорить русский Ich spreche deutsch mluvim česky I speak english
+421903.. zobraziť +421 903 936 860

DOMEXIS

DOMEXIS

Fedinova 1083/16, Bratislava 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha110 m²
Úžitková plocha110 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno - 1
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PT-943 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.