PREDAJ - KLINGERKA - 4i byt s výhľadom na hrad a Dunaj, 4np.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Súkennícka
98.7 m²
35
4
4
nie
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
509.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8655x zobrazená v zozname / 335x zobrazená detailne / 335x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária The Home, ako exkluzívny partner developera JTRE na sekundárnom trhu, Vám ponúka na predaj úplne nový ešte neobývaný priestranný 4-izbový byt v projekte Klingerka s výbornou dispozíciou. Byt je vo vlastníctve developera a jedná sa o poslený voľný byt v celom projekte. Byt disponuje celkovou rozlohou 111,9 m2 (podlahová plocha bytu je 98,7 m2 + loggia o výmere 10,2 m2 + pivnica o výmere 3 m2) a nachádza sa na 4.poschodí z 35. Byt je orientovaný smerom na juhozápadnú stranu s výhľadom na Staré Mesto, Dunaj a prístav.

Dispozícia - vstupná predsieň s priestorom na vstavaný šatník, samostatná toaleta, šatník/technická miestnosť, 3 spálne, kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálňou a loggia prístupná z obývacej izby.

Byt je vyhotovený s nadštandardnými prvkami ako externé žalúzie a príprava na klimatizáciu v každej obytnej izbe. Taktiež vstupné bezpečnostné dvere, bezfalcové interiérové dvere, okná z hliníkových profilov s izolačným trojsklom, podlahy s drevenou nášľapnou vrstvou, gresová dlažba, atď.

K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne a možnosť kúpy parkovacieho státia. Aktuálna dispozícia parkovacích státí na vyžiadanie.

Projekt Klingerka ponúka svojim obyvateľom moderné bývanie v novovznikajúcom ,,downtowne" Bratislavy.
Má výbornú polohu, pričom v pešej dostupnosti sa nachádza historické centrum mesta, autobusová stanica a obchodný dom Nivy, obchodné centrum Eurovea a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí. V Klingerke budete mať všetko poruke, či už patríte k cestovateľom, kávičkárom alebo športovcom.

Cena bytu je 509.000€ + možnosť kúpy parkovacieho státia.

Predávajúci je právnická osoba, platca DPH.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Súkennícka

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Súkennícka v Bratislave - Staré Mesto v cene 509.000,- € je o 25.947 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 33 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-KG...

Pozícia realitnej ponuky

509.000,- €
Cena nehnuteľnosti 320.000,- € 2.250.000,- €
111.9 m²
Celková rozloha 89.05 m² 263.5 m²
98.7 m²
Úžitková plocha 98.7 m² 263.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha111.9 m²
Úžitková plocha98.7 m²
Poschodie4
Počet poschodí35
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KGK0410JT ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny