PREDAJ nadštandardného 3i bytu s terasou (151m2) BA IV - STARÉ GRUNTY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Staré grunty 260
125 m²
4
1
3
áno - 1 auto
úplne prerobený
áno
áno - 1
predaj - 3-izbový byt
520.000,- € + 30.000,- €/ks vnútorné parkovacie státie, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

45451x zobrazená v zozname / 2105x zobrazená detailne / 432x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE ponúka na PREDAJ krásny, svetlý, nadštandardný, kvalitne zariadený 3-izbový byt (s jednoduchou prestavbou na 4i byt) - s terasou v komornom bytovom dome na ulici Staré Grunty v uzavretom súkromnom areáli GRUNTY. Nehnuteľnosť sa nachádza na Starých Gruntoch - mestská časť Bratislava - Karlova Ves. Byt sa predáva kompletne zariadený s pivničnou kobkou a vlastným vnútorným parkovacím miestom a s možnosťou parkovania ďalšieho auta/áut pred bytovým domom na vyhradených miestach. Nehnuteľnosť má veľmi dobrú dispozíciu - rozdelená denná a nočná časť a je orientovaná na 3 svetové strany - nočná časť (izba + spálňa - severozápad; denná časť bytu - juhozápad), čo zabezpečuje dostatok slnka a svetla.

Byt má rozlohu 125 m2 + 26 m2 terasa s juho-západnou orientáciou. Byt sa nachádza na 1. nadzemnom poschodí zo štyroch (ovšem pod bytovým domom sa nácdzajú spoločné priestory, kotré sú vykurované a podzemné garáže). Bytový dom je súčasťou súkromného areálu GRUNTY, ktorý je uzavretý, má vlastné detské ihrisko a vyhradené parkovacie státia nielen pre obyvateľov, ale aj pre návštevy. V bytovom dome sú nadštandardné susedské vzťahy, čo obyvateľom maximálne spríjemňuje bývanie. Areál a jeho okolie je plné zelene, dokonca s časťou milou návštevou zveri - srnky, diviaci, vtáctvo a pod. Ide o ideálne mestské bývanie, najmä pre rodinky, kde si obyvatelia na terasách pravidelne grilujú, deti sa bicyklujú alebo hrajú na ihrisku vrámci areálu.

Dispozícia:


Byt je dispozične veľmi vhodne riešený - rozdelená denná a nočná časť. Pozostáva z nadštandardne veľkej vstupnej chodby s veľkorysým úložným priestorom (na oblečenie a obuv), z ktorej sa vchádza do všetkých izieb, t.j. izby sú nepriechodné. Krásna vzdušná a najmä svetlá obývacia izba je spojená s kuchynskou časťou a jedálenským kútom, z ktorého sa vychádza na krásnu slnkom zaliatu terasu orientovanú na juhozápad. Kuchynská linka má vstavané spotrebiče značky BOSCH a kameninovú pracovnú dosku. Z kuchyne je vstup do komory o výmere 3,4 m2. Z chodby vstupujeme taktiež do samostatnej toalety, ktorá vďaka nadštandardnej rozlohe poskytuje priestor aj pre zabudovanú automatickú práčku a sušičku prádla. Ďalšou miestnosťou je rozľahlá kúpelňa s vaňou a dvoma umývadlami a úložným priestorom. V byte sa nachádza walk-in šatník o výmere 3,6 m2. Detská izba je krásne svetlá a dostatočne veľká s výhľadom na zeleň. Spálňa je zariadená manželskou posteľou, nočnými stolíkmi, komodou, veľkým šatníkom a vychádza sa z nej taktiež na terasu.

Byt je možné ľahko a nízkonákladovo prestavať na plnohodnotný 4izbový byt - viď vo fotogalérii pôdorys pripravený architektom.

Výhody:


- súkromný uzavretý areál s vlastným detským ihriskom a parkovacími plochami pre obyvateľov, ako aj pre návštevy,
- nadštandardne rozľahlý 3i byt 125 m2 s terasou 26 m2,
- rozľahlé vnútorné parkovacie státie (nie je nutnosť kúpy spolu s bytom) - prechod pěši "suchou nohou",
- pivničná kobka (prechod pěši "suchou nohou"),
- komora so vstupom z kuchyne, poskytujúca veľkorysý úložný priestor,
- veľkoformátové hliníkové okná so sieťkami proti hmyzu a externými roletami,
- elektricky ovládaná makríza zabezpečujúca tienenie terasy,
- vlastný plynový kotol so zásobníkom značky BUDERUS, ktorým má bytová jednotka zabezpečené kúrenie a ohrev teplej vody,
- byt je skvelo dispozične riešený a predáva sa s kompletným zariadením (veľmi pekné, štýlové a zachovalé zariadenie),
- vstavaný nábytok, dostatok úložného priestoru - šatníky,
- masívne bezfalcové interiérové dvere,
- klimatizácia s ovládaním cez WIFI,
- videovrátnik.

Lokalita:


Bytový rezort GRUNTY poskytuje bývanie na dobrej adrese. Líščie údolie v Karlovej Vsi sa vyznačuje unikátnou kombináciou mestského štýlu s pokojným prostredím plným zelene a výhľadom na Bratislavu, lužné lesy a na Rakúsko. Neďaleká botanická a zoologická záhrada, Sitinský les a turistické chodníky vedúce od Karloveského ramena do Devína sú ideálnou príležitosťou na príjemný únik od ruchu veľkomesta nielen prechádzkami, ale aj bicyklom. V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - škôlky, škola, nákupné centrum CUBICON, pošta, polikliniky, LIDL, Vodárenské múzeum so záhradou, BILLA, LIDL a mnoho reštaurácií a kaviarní. Skvelá dostupnosť do mesta viacerými trasami a blízkosť dialnice.

CENA: 520.000,-€ byt vrátane zariadenia a pivničnej kobky + 30.000,-€ vnútorné parkovacie státie

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE.




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Staré grunty 260

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Staré grunty 260 v Bratislave - Karlova Ves v cene 520.000,- € je o 134.430 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 47 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 trojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-AS...

Pozícia realitnej ponuky

520.000,- €
Cena nehnuteľnosti 169.000,- € 520.000,- €
151 m²
Celková rozloha 61.6 m² 151 m²
125 m²
Úžitková plocha 62.85 m² 125 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha151 m²
Úžitková plocha125 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AS-198 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny