Predaj, orná pôda 7761 m2 Svätý Anton - IBA U NÁS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Svätý Anton
7761 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
50.000,- €
6,44 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1571x zobrazená v zozname / 196x zobrazená detailne / 49x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásne slnečný pozemok tiahnúci sa na južným svahom v obci Svätý Anton. Pozemok je o celkovej výmere 6384 m2 ornej pôdy a 1377 m2 záhrady. Pozemok sa nachádza v extraviláne obce Svätý Anton. K pozemku vedie kamenistá obecná cesta. Okolie je minimálne zastavané. V súčasnej dobe je pozastavená výstavba v tejto lokalite. Na pozemku nie je elektrika ani voda. Táto ponuka je vhodná na užívanie pozemku na chov zvierat, zriadenie farmy, prípadne zriadenie relaxačného a meditačného centra a podobne. Čokoľvek, čo by nenarušilo túto krásnu štiavnickú scenériu. Krásne výhľady na okolie, úžasné ticho ponúka tento pozemok vypínajúci sa nad obcou Svätý Anton. Tento pozemok je aj ideálna investičná príležitosť.

ID ponuky: BS-65174



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja poľnohospodárskej pôdy vo Svätom Antone

Rozloha poľnohospodárskej pôdy 7761 m2 má priemernú rozlohu poľnohospodárskej pôdy vo Svätom Antone.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku7761 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-65174 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.