Predaj veľký mezonetový byt s krbom, galériou + balkón centrum Pezinok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Suvorovova
120 m²
4
4
4
nie
áno
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

17463x zobrazená v zozname / 778x zobrazená detailne / 350x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE len u nás charizmatický mezonetový byt s krbom – centrum Pezinok!

Treba vidieť!



Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v centre Pezinka charizmatický 4 – izbový mezonetový byt s krbom vo vidieckom štýle s priznanými trámami len neďaleko od prírody Malých Karpát s komplexnou občianskou vybavenosťou na pešo v okolí bytovky.

Byt je situovaný na 4. poschodí 4-poschodového Bytového domu, ktorý prešiel rekonštrukciou v roku 2007 (zateplená tehlová stavba), pričom v tomto roku bola vykonaná aj nadstavba s kolaudáciou ponúkaného bytu. Celková úžitková plocha bytu je 120 m2 plus balkón plus pivnica.

DISPOZÍCIA:


Výnimočný mezonet, ktorý dýcha otvoreným priestorom!
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba so vstavaným šatníkom. Následne sa otvorí krásny priestor prepojenie kuchynskej časti s obývacou časťou, dominantou ktorej je krb, drevené trámy a schody na vyššie poschodie tzv. galéria. Z obývacej časti je východ na balkón. Na prízemí sa nachádza: priestranná kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, spálňa a ďalšia izba (detská resp. pracovňa). Na poschodí sa nachádza pekný otvorený priestor, tzv. galéria ideálne využiteľná ako pracovňa, čitáreň a podobne.

Byt sa predáva čiastočne zariadený, to znamená kompletná nová kuchynská linka so spotrebičmi, ktorá bola užívaná len 2 roky vo vintage štýle, vstavaná skriňa vo vstupnej chodbe, vstavaná skriňa v spálni, malý nábytok v kúpeľni a svietidlá. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné vyššieho štandardu + protipožiarne. Byt je klimatizovaný, dominantou obývacej miestnosti je krb. Šikmé strešné okná v kuchyni a na poschodí sú všetky značky velux, majú sieťky aj stmievacie rolety. Súčasťou bytu je aj veľká pivnica spoločná so susedným bytom.

Energetické náklady: kúrenie, spotreba vody a správcovské poplatky spolu celkom pre 3 člennú rodinu sú mesačne 230,-EUR + elektrická energia. Spotreba vody ako aj kúrenie správca vyúčtováva podľa reálnej spotreby, pričom využívaním krbu je možné dosiahnuť úsporu na teple.

Veľkou výhodou tohto bytu je jeho jedinečná dispozícia, prepojenie kuchyne s obývacou izbou a priznané drevené stropné trámy, príjemný, slnečný a má výbornú polohu.

Parkovanie – je možné vonkajšie parkovanie pred bytovým domom.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


*stavba bola kolaudovaná v roku 2007
*celková výmera bytu: 120 m2 + balkón + pivnica
*bezproblémové vonkajšie parkovanie
*možnosť vykurovania krbom
*predaj v štandarde s novou kuchynskou linkou
*výborná dispozícia bytu, slnečný, vzdušný byt
*poloha – škola, škôlka, lekár, obchod, príroda, centrum všetko na dosah pešo.

K dispozícii je aj 3D prehliadka.



LOKALITA A OKOLIE:
Bytový dom sa nachádza v širšom centre mesta Pezinok, len pár krokov a ste v prírode Malokarpatskej vinohradníckej oblasti, neďaleko cca 10 minút pešou chôdzou sa nachádza Zámocký park a Zámok. Na dosah je kompletná občianska vybavenosť, základná škola, materská škola, zimný štadión ako aj areál oddychu pre deti tzv. Rozálka. Priamo pri bytovom dome je možnosť sa napojiť na malokarpatskú cyklodráhu.

Mesto Pezinok sa nachádza iba cca 15 km od Bratislavy v údolí Malých Karpát. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa tu banky, pošty, nákupné centrá, zdravotné strediská, lekárne, obchodné reťazce, kultúrny dom, pekárne, supermarkety, hypermarkety, reštaurácie, materské školy, základné školy, stredné školy, trhovisko. Má atraktívne historické centrum mesta, s množstvom kaviarní a reštaurácií, v jeho srdci sa nachádza novo zrekonštruovaný Zámok s vinárstvom a obľúbený Zámocký park. Mesto taktiež poskytuje svojim obyvateľom bohaté kultúrne vyžitie, množstvo akcií a podujatí (Vinobranie, Pivný festival, Keramické trhy, rôzne koncerty v priestoroch a na nádvorí Zámku, Piknik vo vinohradoch, Víno pod hviezdami, atď.).

Má výbornú dostupnosť do hlavného mesta, s ktorým je spojený vlakovou aj autobusovou dopravou. Len 15 minút cesty sa nachádza rekreačné mesto Senec s Aquaparkom či historická Trnava. Turistiku či výborné podmienky na lyžovanie zabezpečuje neďaleká Pezinská Baba, či Modra Harmónia a Zochová Chata. Je tu množstvo cyklotrás, náučný vínny chodník Stará hora s domčekom Celestín, ako aj možnosť tréningov na golfovom ihrisku. Táto oblasť ponúka jej obyvateľom naozaj všetko, čo potrebujú pre pohodlné bývanie a zabezpečuje veľmi dobrú životnú úroveň a výborné podmienky na spokojné bývanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Pezinku na ulici Suvorovova

Rozloha je o 33 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Pezinku. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Pezinku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0919040.., uveďte číslo ponuky ZR-03...

Podrobné informácie

Celková rozloha120 m²
Úžitková plocha120 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-031-711399 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.