Veľký 115 m2 romantický 3, 5 izbový byt s 2x terasou +zimná záhrada PK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Dona Sandtnera
115 m²
4
3
3
áno
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
Cena v RK dohoda na cene
Ponúknite vlastnú cenu

61526x zobrazená v zozname / 1445x zobrazená detailne / 272x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte výnimočný priestranný byt, kde z každej izby máte výhľad a výstup na terasu/loggiu a ste v blízkom dosahu aj do Bratislavy či Trnavy, pričom prírodu a vinohrady máte doslova "pod oknami"?

TREBA VIDIEŤ!!!!!!



Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj vo vyhľadávanej lokalite Pezinka – ulica Dona Sandtnera romantický, veľkometrážny 3,5 – izbový byt, súčasťou ktorého je zimná záhrada, loggia s výhľadom na Malé Karpaty (západná strana) a terasa (východná strana). Byt je situovaný na 3. poschodí 4 poschodového Bytového domu, ktorý bol kolaudovaný v roku 2011 a užívaný od roku 2012, tehlová zateplená stavba s výťahom. Celková plocha výmera bytu je 114,54 m2, z toho loggia 7,65 m2 a terasa 10,20 m2.

Predáva sa čiastočne zariadený (nábytok podľa dohody v cene), byt je vo výbornom stave (ako nový po prvom majiteľovi). Kuchynská linka je kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi, súčasťou bytu je aj vlastný plynový kotol.

Byt je nastavený energeticky úsporne, tzn. vlastný plynový kotol, merače vody a elektrickej energie. Celkové náklady na byt sú cca 150EUR/mesiac vrátane správcu.

Veľkou výhodou tohto bytu je jeho jedinečná dispozícia, prepojenie kuchyne s obývacou izbou a zimnou záhradou, je veľmi vzdušný, príjemný, slnečný a má výbornú polohu. Z oboch izieb je výstup na východnú terasu. Zimná záhrada je prepojená s loggiou a je súčasťou obývacej izby s kuchyňou.

DISPOZÍCIA:


- predsieň, hala 12,42 m2
- obývacia izba 29,26 m2
- kuchyňa 9,28 m2
- izba (spálňa) 16,50 m2
- izba (detská izba/pracovňa) 14,76 m2
- kúpeľňa s vaňou 5,57 m2
- samostatné wc 1,32 m2
- zimná záhrada 7,58 m2, možnosť prerobiť na 4 - tú izbu,
- terasa 10,20 m2,
- loggia 7,65 m2
spolu: 114,54 m2

Dispozícia bytu je výborná, spĺňa nové moderné štandardy, pričom byt je orientovaný východ-západ, čiže krásny slnečný - romantický.

Parkovanie – je možné vonkajšie parkovanie pred bytovým domom, resp. odkúpenie vonkajšieho státia.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


*stavba bola kolaudovaná v roku 2011
*celková výmera bytu: 114,54 m2
*z toho loggia: 7,65 m2 a terasa 10,20 m2
*bezproblémové vonkajšie parkovanie
*nízke energetické náklady (150,-EUR/mesačne)
*predaj v štandarde aj s čiastočným zariadením
*výborná dispozícia bytu – jedinečné byty svojho charakteru, krásny výhľad! Treba vidieť!!!

K dispozícii je aj 3D prehliadka.



LOKALITA A OKOLIE:
Bytový dom na Dona Sandtnera sa nachádza v širšom centre mesta Pezinok, len pár krokov a ste v prírode Malokarpatskej vinohradníckej oblasti, neďaleko cca 10 minút pešou chôdzou sa nachádza Zámocký park a Zámok. Na dosah je kompletná občianska vybavenosť, základná škola, materská škola, zimný štadión ako aj areál oddychu pre deti tzv. Rozálka. Priamo pri bytovom dome je možnosť sa napojiť na malokarpatskú cyklodráhu.

Mesto Pezinok sa nachádza iba cca 15 km od Bratislavy v údolí Malých Karpát. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa tu banky, pošty, nákupné centrá, zdravotné strediská, lekárne, obchodné reťazce, kultúrny dom, pekárne, supermarkety, hypermarkety, reštaurácie, materské školy, základné školy, stredné školy, trhovisko. Má atraktívne historické centrum mesta, s množstvom kaviarní a reštaurácií, v jeho srdci sa nachádza novo zrekonštruovaný Zámok s vinárstvom a obľúbený Zámocký park. Mesto taktiež poskytuje svojim obyvateľom bohaté kultúrne vyžitie, množstvo akcií a podujatí (Vinobranie, Pivný festival, Keramické trhy, rôzne koncerty v priestoroch a na nádvorí Zámku, Piknik vo vinohradoch, Víno pod hviezdami, atď.).

Má výbornú dostupnosť do hlavného mesta, s ktorým je spojený vlakovou aj autobusovou dopravou. Len 15 minút cesty sa nachádza rekreačné mesto Senec s Aquaparkom či historická Trnava. Turistiku či výborné podmienky na lyžovanie zabezpečuje neďaleká Pezinská Baba, či Modra Harmónia a Zochová Chata. Je tu množstvo cyklotrás, náučný vínny chodník Stará hora s domčekom Celestín, ako aj možnosť tréningov na golfovom ihrisku. Táto oblasť ponúka jej obyvateľom naozaj všetko, čo potrebujú pre pohodlné bývanie a zabezpečuje veľmi dobrú životnú úroveň a výborné podmienky na spokojné bývanie.


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Pezinku na ulici Dona Sandtnera

Rozloha je o 35 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Pezinku. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Pezinku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0919040.., uveďte číslo ponuky ZR-03...

Podrobné informácie

Celková rozloha115 m²
Úžitková plocha115 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Terasaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-031-711395 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.