PREDAJ ZA NIŽŠIU CENU: 2 i byt s loggiou a komorou v najlepšej lokalit

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
Ulica.: J. Palkoviča
58 m²
predaj - 2-izbový byt
94.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3857x zobrazená v zozname / 316x zobrazená detailne / 316x zobrazená detailne tento mesiac

SÍDLISKO SEVER - NAJLEPŠIE SÍDLISKO V MARTINE.
EŠTE TU NEMÁTE SVOJ BYT?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj dispozične obľúbený 2 izbový byt v pôvodnom stave s loggiou a komorou na sídlisku Sever v Martine.

PREDMET PONUKY


Východne orientovaný 2 izbový byt s presklenou loggiou a príslušenstvom (komorou v spoločných priestoroch a latkovou pivnicou), umiestnený na 12. z 13. poschodí čiastočne zrekonštruovaného bytového domu (zateplenie, úprava spol. priestorov, stúpacie rozvody a i.) na sídlisku Sever, ul. J. Palkoviča v Martine.
V roku 2005 boli v byte vymenené okná za plastové, inak je byt v udržiavanom pôvodnom stave, s dobudovanými vstavanými skriňami v predsieni. Vhodný je na kompletnú rekonštrukciu s možnosťou dispozičných úprav kúpeľne, kuchyne, aj vytvorenia tretej izby.
Mesačné náklady na prevádzku bytu sú pri dvoch osobách 120 Eur + energie.

DISPOZÍCIA


12 poschodie: vstupná predsieň, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, loggia, komora v spoločných priestoroch.
Suterén: latková pivnica.

LOKALITA


Sídlisko Sever v Martine je lokalita zaujímavá svojím parkovým vzhľadom, pokojným, príjemným prostredím, kompletnou občianskou vybavenosťou (obchody, reštaurácie, ZŠ, MŠ, farský kostol, cintorín, športové plochy a i.), vlastným komunitným životom a dobrou dostupnosťou do centra mesta, okolitých turistických centier i väčších miest (Turčianske Teplice, Žilina a i.).

ODPORUČENIE MAKLÉRA


Príjemnému, priestranne pôsobiacemu bytu s loggiou a komorou v spoločných priestoroch dominuje živá panoráma výhľadov na pohorie Veľká Fatra. Napriek pôvodnému stavu je byt dobre udržiavaný, uvíta však kompletnú rekonštrukciu, ktorá má okrem modernizácie a zlepšeniu technického stavu bytu potenciál pre nové dispozičné usporiadanie kúpeľne, kuchyne, ale aj vytvorenie ďalšej izby. Sídlisko Sever patrí vďaka prostrediu a občianskej vybavenosti, ale aj komunitnému životu k najlepšie hodnoteným sídliskám v meste Martin.

CENA


94 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

https://profilmaklera.sk/bc-monika-benkova/

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Martine na ulici J. Palkoviča

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici J. Palkoviča v Martine v cene 94.900,- € je o 17.060 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Martine. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Martine. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 27 dvojizbových bytov v Martine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

94.900,- €
Cena nehnuteľnosti 73.000,- € 185.000,- €
58 m²
Úžitková plocha 31.39 m² 73.03 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha58 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300045794 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.