PREDAJ zariadeného 2izb. bytu, Račianska ul., BA III - MANHATTAN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Račianska 69/B
72.75 m²
24
6
2
áno - 1 auto
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
269.000,- € + 1 x vnútorné parkovacie státie v cene 20.000,- €/ks, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

42078x zobrazená v zozname / 707x zobrazená detailne / 414x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE s.r.o., ponúka exkluzívne na PREDAJ plne zariadený, svetlý a rozľahlý 2 izbový byt na Račianskej ulici MANHATTAN. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, s veľmi dobrou dostupnosťou do centra mesta a kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza sa na 6. poschodí z 23, s výťahom. Je svetlý a orientovaný na západnú stranu. Celková rozloha bytu je 75,95 m2 vrátane balkóna o výmere 3,2 m2 a vrátane murovanej pivničnej kobky o výmere 1,9 m2. K bytu je k dispozícií aj vyhradené vnútorné parkovacie státie v blízkosti výťahu na -2.p. (prechod suchou nohou).

Mesačné náklady v cene 165,-€/mesačne + internet.



Dispozícia:
Byt je kompletne zariadený. Disponuje veľkou vstupnou chodbou (so zabudovaným šatníkom - roll door), z ktorej sa vstupuje do technickej miestnosti/skladu, kúpeľne, samostatnej toalety, spálne, ako aj do kuchyne, ktorá je prepojená jedálenským kútom s obývacou miestnosťou. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi, vrátane umývačky riadu. Z obývačky sa vychádza na balkón. Byt má samostatné WC, kúpeľňu s vaňou, umývadlom s úložnou skrinkou. Spálňa je vybavená manželskou posteľou, úložnými skriňami (roll - door), čo poskytuje dostatok odkladacieho priestoru. V obývacej miestnosti sa nachádza komoda s TV, sedacia súprava a knižnica.

Bytový dom:


Ide o bytový dom MANHATTAN (kolaudovaný v r. 2010), ktorý sa nachádza vo veľmi obľúbenej lokalite. Bytový dom má 3 rýchlovýťahy - 2 osobné a 1 nákladný; reprezentatívnu recepciu, na ktorej asistuje recepčná služba 24/7, kamerový zabezpečovací systém. V bytovom dome sú zariadené spoločenské priestory (v spoluvlastníctve obyvateľov) - tzv. "Party rooms".

Lokalita:


Bytový dom MANHATTAN sa nachádza v širšom centre Bratislavy, na úpätí Malých Karpát, hneď pri nákupnom obchode BILLA, nákupnom centre Slimák a neďaleko obchodného centra VIVO (bývalý Polus), OC Centrál. Táto lokalita poskytuje úplnú občiansku vybavenosť a vynikajúce dopravné napojenie na hlavné cestné ťahy. Miesto, kde budete mať na dosah celé mesto, avšak stále si zachovalo svoj príjemný charakter s množstvom zelene. Pár minút pešo nájdete ihriská, škôlku, školu, les, cyklistickú dráhu a pod. Priamo v bytovom dome sa nachádza reštaurácia, fitness, beauty salón, neďaleko zastávka MHD (vrátane električky) - pár krokov, potraviny, obchodné centrum.

CENA:


- byt so zariadením a pivničnou kobkou 269.000,-€ + vnútorné parkovacie státie 20.000,-€,
- vrátane realitných, právnych, poradenských a finančných služieb.


V prípade záujmu nás prosím kontaktujte.



© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Račianska 69/B

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Račianska 69/B v Bratislave - Nové Mesto v cene 269.000,- € je o 38.360 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-AS...

Pozícia realitnej ponuky

269.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 367.500,- €
75.95 m²
Celková rozloha 32 m² 101.12 m²
72.75 m²
Úžitková plocha 32 m² 105 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha75.95 m²
Úžitková plocha72.75 m²
Poschodie6
Počet poschodí24
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AS-123 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny