PRENAJATÉ: ZARIADENÝ 4 IZBOVÝ BUNGALOW SO ZÁHRADOU, SLOVENSKÝ GROB

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Slovenský Grob
Ulica.: Malý Raj
99 m²
485 m²
1
4
áno
studňa a vodovod
230/400V
áno
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
1.100,- € + 100 EUR energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

7409x zobrazená v zozname / 2038x zobrazená detailne / 252x zobrazená detailne tento mesiac

P R E N A J A T É

TOP PONUKA: Na prenájom pekná zariadená novostavba vhodná ako pre rodinu, tak i pre firmu. V exkluzívnom zastúpení ponúkame priestranný 4 izbový bungalow v Slovenskom Grobe, časť Malý Raj.

Nehnuteľnosť sa nachádza v zástavbe nových rodinných domov v kľudnej a tichej časti Slovenského Grobu neďaleko cyklotrasy a Šurského lesa. Rodinný dom (novostavba) má 4 samostatné obývateľné miestnosti, dve samostatné kúpeľne, technickú miestnosť slúžiacu aj ako špajza a súčasťou domu je aj garáž. Dom je zateplený, má samostatné podlahové vykurovanie. O exteriér a záhradu sa majitelia s láskou starajú. Bungalow sa prenajíma zariadený, pripravený pre nového nájomcu bude od polovice augusta.

DISPOZÍCIA:


Dom má vnútornú úžitkovú plochu 99 m2 + terasa 17 m2 smerujúca na zatrávnenú záhradu. Celkovo má pozemok veľkosť 485 m2. Do domu vstupujeme cez zádverie a hlavnú chodbu cez, ktorú sa dostaneme do moderného vzdušného rodinného domu, ktorý je zaujímavo rozdelený na dennú a nočnú časť. Hneď po pravej strane sa nachádza samostatná izba, ktorá môže slúžiť ako hosťovská izba, alebo pracovňa. Po ľavej strane nájdeme dve samostatné kúpeľne, jedna s vaňou a druhá so sprchovým kútom. Dominantou domu je veľká obývačka prepojená s novou zariadenou kuchyňou. Srdcom rodinného domu je krb, ktorý zaručuje teplo samotného domova. Z obývacej izby je priamy výstup na externú zastrešenú terasu. V nočnej zóne domu sa nachádzajú dve samostatné obytné miestnosti, jedna slúžiaca ako spálňa a druhá ako detská izba. Ešte stojí za zmienku spomenúť aj odkladací priestor na povale, na ktorý vedú sklopné schody na chodbe. Súčasťou bungalowu je aj spomínaná garáž, cez ktorú sa suchou nohou dostanete priamo do špajze, poprípade rovno do kuchyne. Záhrada je súkromná, obklopená z každej strany rodinnými domami, na pozemku sa nachádzajú aj zvýšené záhony, kopaná studňa s vodou určenou na polievanie, na ktorú je napojená automatická závlaha, vonkajšie vodovodné kohútiky je možné prepínať na studnovú aj mestskú vodu. Výhodou je parkovanie, ktoré je zabezpečené buď v garáži, či 2x na záhrade + 1x pred domom na ceste.

34,4 m2 Obývacia izba


13,9 m2 Detská izba
13,0 m2 Spálňa

10,2 m2 Hosťovská izba / pracovňa


07,8 m2 Kuchyňa
06,9 m2 Chodba

06,4 m2 Kúpeľňa 1 + WC


02,1 m2 Kúpeľňa 2 + WC
03,6 m2 Špajza

17,3 m2 Garáž



pozrite si aj virtuálnu prehliadku, viac odkaz:
https://my.matterport.com/show/?m=tLzhKXGCTQV


Okolie:


Nehnuteľnosť sa nachádza v novej časti Slovenského Grobu, časť Malý Raj, neďaleko je zástavka MHD, či základná a materská škola s veľkým parkovaním pred školou, viacero detských ihrísk, pizzeria, veterinár, cyklo-chodník, či jazierko. Minútku autom smer na Čiernu Vodu je obchod Tesco, Coop jednota a ďalšie rôzne užitočné služby. Smerom do obce Slovenský Grob si môžete vychutnať husacinu v renomovaných reštauráciách. Za pár minút autom sa dostanete na diaľnicu, alebo novootvorený Mc. Donald. 10 min autom sú Vajnory, či Pezinok. No a za 15 min sa dostanete do vyhľadávaného Bratislavského AVION SHOPPING CENTER. Ideálne miesto pre Vaše bývanie.

Cena tejto ponúkanej nehnuteľnosti je spolu 1200 E, (nájom 1100E + 100E energie). Nehnuteľnosť je dostupná od polovice augusta.

V prípade Vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na stretnutie s Vami.

Mgr. Michal Gróf, RSc.


M:
E:

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

1.100,- €
Cena nehnuteľnosti 700,- € 1.200,- €
485 m²
Rozloha pozemku 300 m² 485 m²
144 m²
Zastavaná plocha 75 m² 170 m²
99 m²
Úžitková plocha 99 m² 120 m²

Kontaktujte

Mgr. Michal Gróf, RSc.

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku485 m²
Zastavaná plocha144 m²
Úžitková plocha99 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-752303 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny