Prenájom 2 izb. byt NOVOSTAVBA, Ivanská cesta, Bratislava II. Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Ivanská cesta
47 m²
7
7
2
nie
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
850,- € parkovacie miesto, energie, internet
Ponúknite vlastnú cenu

9171x zobrazená v zozname / 282x zobrazená detailne / 282x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom moderný 2 izbový byt v novostavbe v projekte Ovocné sady, v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Ivanská cesta. Plocha je 50 m2, prináleží k nemu balkón a pivnica. Nachádza sa na 6/6 poschodí bytového domu. Výhodou je vlastné parkovacie miesto.
STAV BYTU:
Byt sa nachádza v novo skolaudovanej novostavbe, štandardom sú plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, kúpeľňa s vaňou, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi.
Ponúkaný byt sa prenajíma moderne zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka, umývačka riadu.

DISPOZÍCIA:


Vstupná chodba, obývacia miestnosť s kompletne zariadenou kuchynskou linkou vstup na balkón, spálňa, kúpeľňa s vaňou a toaletou.
Cena 850,-€ vrátane energií, parkovacie miesto, pivnica v cene. Voľný od 1.6. vhodný pre 1 max. 2 osoby, bez zvierat.

PLATBY:


Depozit - 850,-€, nájom - 850,-€, provízia RK - 700,-€.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky AVION, IKEA, Pharos. Vedľa bytového domu je športový komplex AIRCRAFT s najväčšou lezeckou stenou a fitness centrom, v pešej dostupnosti je aj Kidshouse či Jump Aréna, Letisko M.R. Štefánika. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha47 m²
Úžitková plocha47 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Novostavbaáno