PRENÁJOM 2 izb. byt, Rezidencia Lago - Nad Jazerom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Nad Jazerom
Lokalita.: Košice - mestská časť Nad jazerom
Ulica.: Galaktická
40 m²
7
1
2
áno - 1 auto
úplne prerobený
áno - 1
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
700,- €/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

7359x zobrazená v zozname / 262x zobrazená detailne / 262x zobrazená detailne tento mesiac

KORIJKOV & AGENTS Vám exkluzívne ponúka na prenájom 2 izbový byt v Rezidencii LAGO na sídlisku Nad Jazerom.

Byt má rozlohu 37m2 + pivnica 3m2 + parkovacie státie 12m2, nachádza sa na 1. poschodí a je plne vybavený pre nového nájomníka. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchynským kútom, spálne, kúpeľňe a somostatného WC. V spálni sa nachádza veľká vstavaná skrina a v obývačke je dostatok úložného priestoru.

Lokalita: Ideálna lokalita pre pokojný život v krásnej novostavbe. V okolí sa nachádza cyklistický chodník pozdĺž rieky Hornád, základná škola, materská škola, potraviny, detské ihriská, zeleň, kompletná občianská vybavenosť to všetko na dosah ruky. Električkové a autobusové zastávky su 3 min. chôdze od bytu.

Byt je kompletne zariadený (práčka, umývačka riadu, nábytok, indukčná varná doska, kuchynské zariadenie, vysávač, optický internet, TV).

Cena: 700€/mesačne s parkovaním ,


Cena je vrátane energií a internetu.
Požadujeme 2 mesačný depozit.

Byt je vhodný pre jednotlivca alebo pár. Nefajčiar.

Byt je k dispozícii ihneď.




KORIJKOV & AGENTS is offering for a rent a 2 room apartment on Galakticka street (Kosice - Jazero) in the new constructed building LAGO. Apartment of 37square meters + 3m2 basement + 12m2 parking space.
The apartment´s layout consists of 1 bedroom, hallway, kitchen together with the living room, bathroom and separate toilet.

Location: Kosice - Jazero. Located in the quiet part, next to the river Hornad. Close by elementary school and kinder garden, parks, grocery store (bus & tram station near the apartment about 3 min walking distance)

The apartment is fully furnished (couch, bed, wardrobes, ...) with all the appliances necessary for comfortable living (oven, fridge, washing machine, electric kettle, ...).
Price: 700/month, including utilities and parking space.

Apartmant is suitable for one person or couple, non smokers.

Available now.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha37 m²
Úžitková plocha40 m²
Poschodie1
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny