Prenájom: Oplotený pozemok v Žiline o výmere 4500 m2 s adminis.budovou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Hviezdoslavova
4500 m²
230/400V
prenájom - Pozemky - komerčné
4.500,- €
1,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

11431x zobrazená v zozname / 1008x zobrazená detailne / 425x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent, s.r.o., Vám ponúka na prenájom komerčný pozemok v Žiline na Hviezdoslavovej ulici. Pozemok je vo výmere 4500 m2, je rovinatý a celý oplotený. Na pozemku sa nachádza aj menšia administratívna budova, ktorú tvoria dve kancelárie, kuchynka, sociálne zariadenie v celkovej výmere 85m2. Taktiež ešte jedna miestnosť v rámci budovy so samostatným vstupom slúžiaca ako vrátnica a tiež kúpeľňa s WC, sprchovým kútom a umývadlom. Pozemok je možné využiť na komerčné účely, parkovanie nákladných automobilov, strojov, mechanizmov, autobazár a podobne....
Cena za prenájom pozemku je 1€/m2 a za administratívnu budovu 680€ + energie podľa spotreby. DPH sa neúčtuje, nakoľko je nehnuteľnosť vo vlastníctve súkromnej osoby. V prípade záujmu je možné si prenajať len polovicu.

Ak Vás táto ponuka zaujala volajte :

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu komerčného pozemku v Žiline na ulici Hviezdoslavova

Rozloha komerčného pozemku 4500 m2 je o 1110 metrov väčšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku v Žiline.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4500 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-167 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny