Prenájom kancelárie v Ružinove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Ružová dolina
24 m²
6
4
1
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - Kancelárie
426,- €/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

31406x zobrazená v zozname / 1703x zobrazená detailne / 495x zobrazená detailne tento mesiac

Predmetom nájmu je kancelária v Ružinove, Ružová Dolina 6, oproti bytovému domu Gloria, hneď za trhoviskom Miletičova. Jedná sa o miestnosť o výmere 24m2, rozmer 6 x 4 m2, štandartom je klimatizácia, voda a umývadlo, nový koberec, nová maľovka, plastové okná so žalúziami, recepcia s kontrolovaným vstupom pre externé subjekty. Ďalej je to parkovanie pre klientov v objekte, možnosť nájmu parkovacích miest pre vás, možnosť odkladania bicyklov v uzamykateľnom priestore, upratovanie spoločných priestorov, prístup 24/7. V súčastnosti je v tejto lokalite už velmi dobré verejné parkovanie aj počas dňa.

Nábytok na fotografiách je dojednaný, dohoda možná.

Nájom bude dojednaný u prenajímateľa, termín dohodou, podľa vašich požiadaviek. Doba nájmu min. 1 rok, možnosť predĺženia, kratšie alternatívy dohodou. Možnosť sídla vašej firmy v cene nájmu je štandartom dohody s prenajímateľom. Cena mesačného nájmu je 426,-€ mesačne vrátane služieb, energií a DPH, internet od orange od 12,-€ mesačne.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Ružinov na ulici Ružová dolina

Inzerovaný kanceláriu na ulici Ružová dolina v Bratislave - Ružinov v cene 426,- €/mes. je o 418 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 261 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 kancelárií v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-ph...

Pozícia realitnej ponuky

426,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 8,- €/mes. 8.300,- €/mes.
24 m²
Celková rozloha 1 m² 830 m²
24 m²
Úžitková plocha 1 m² 830 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha24 m²
Úžitková plocha24 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ph-33 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.