PRIESTRANNÝ 2 IZBOVÝ BYT PREROBENÝ NA 3 IZBOVÝ S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Javorová 24
54.65 m²
4
posledné poschodie
3
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
129.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3295x zobrazená v zozname / 321x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

PRIUS - realitná spoločnosť Vám predstavuje exkluzívne na predaj veľký, pôvodne 2 izbový byt, esteticky prerobený na 3 izbový klimatizovaný byt s nádherným výhľadom, 1 balkónom, 1 lodžiou a veľkou pivnicou ( 7,5m2 ).

DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI :



Po vstupe do bytu ( 54,65m2) cez bezpečnostné dvere zn. Adlo, sa nachádzame v skutočne priestrannej chodbe s dostatkom miesta pre veľký šatník, botník a taburet. Z chodby sa priamo dostávame do samostatného WC a taktiež do kúpeľne, ktorá disponuje sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou a plnohodne sem zmestíte aj práčku a sušičku. Z chodby ďalej prechádzame do centra bytu - slnečnej obývačky s jedinčným panaromatickým výhľadom, ktorá je taktiež bohatá na priestor, ktorý majiteľom umožnil umiestnenie veľkého šatníka namieru na celú dĺžku steny, ktorý ponúka množstvo úložného priestoru. Podlahy sú tu zachované drevené parkety, ktoré sú považované v súčasnosti za skovst práve vďaka ich kvalitatívnym a termo vlastnostiam. V obývacej izbe je taktiež osadená klimatizačná jednotka, vďaka ktorej Vám v letných mesiacoch bude na byte príjemne a v zime si ňou môžete naopak prikúriť. Z obývačky sa plynule presúvame do spálne a detskej izby/pracovne, ktoré vznikli rozdelením väčšej miestnosti vďaka priečke z tvárnic Porfix s dobudovaným svetlíkom. Majitelia nehnuteľnosti, veľmi efektívne, zvolili túto možnosť vytvorenia dvoch samostatných izieb v roku 2017. Z obývačky sa nám, okrem nádherného výhľadu, ponúka tiež výstup na lodžiu ( 3,45m2) a vstup do kuchyne. Kuchyňa je krásna a priestranná s dostatkom miesta pre jedálenský stôl, voľne stojacu chladničku a pohodlné varenie. Nová kuchynská linka (2019) disponuje spotrebičmi: sporák zn. Elektrolux, umývačka riadu zn. Whirlpool, reverzná osmóza - prístroj, ktorý v sebe spája modernú technológiu filtrácie vody a prináša vodu, ktorá je vhodná na každodenné pitie, varenie, prípravu nápojov a pravidelný pitný režim. Vďaka úprave vody reverznou osmózou si môžete byť istý jej čistotou a najlepšou kvalitou pri každom dúšku. Priamo z kuchyne sa dostávame na samostatný balkón (1,45m2), byt teda disponuje loggiou aj balkónom.

VÝHODY :



byt je veľmi dobre dispozične riešený
klimatizovaný celý priestor vďaka osadeniu klimatizačnej jednotky do centra bytu
krásne presvetlený priestor
Úžasný panoramatický výhľad na Považský Inovec
balkón z kuchyne a lodžia z obývačky
pôvodné drevené parkety
nadštandardne priestranná vstupná chodba
samostatné WC
bytový dom má vlastný kotol - nízke mesačné náklady

REKONŠTRUKCIE - BYT :



2014 - výmena vstupných dverí za bezpečnostné dvere značky Adlo.
2017 - rekonštrukcia veľkej izby na 2 samostantné miestnosti - spálňu a detskú izbu / pracovňu. Izby sú predelené stenou, avšak majitelia pri rekonštrukcií mysleli aj na presvetlenie a odvetrávanie spálne, ktorá nedisponuje prirodzeným oknom.
2019 - rekonštrukcia toalety a kúpeľne spočívajúca vo výmene dlažby, obkladov a sanity, podláh v chodbe, spálni, detskej izbe a kuchyni - laminát, montáž klimatizácie, pričom interiérová jednotka je umiestnená v centre bytu, v obývačke tak, aby dokázala kvalitne a efektívne vychladiť celý obývateľný priestor bytu a tiež veľmi dôležitú kuchyňu. V tomto roku sa taktiež vymenili pôvodné dvere za posuvné dvere v stavebných púzdrach, kvôli efektívnejšiemu využívaniu priestoru v byte.

BYTOVÝ DOM :



Bytový dom je kolaudovaný v roku 1973. V roku 2010 bola na bytovom dome vymená nová strecha a v tom istom roku boli vymenené pôvodné okná za plastové, rekonštruované lodžie a balkóny.

V roku 2020 sa realizovalo zateplenie bytového domu z 2 svetových strán, boli tiež rekonštruované vstupné dvere do bytového domu, poštové schránky.

Bytový dom je veľmi udržiavaný a čistý, o upratovanie priestorov sa stará upratovacia služba.
Mesačné náklady : 118 eur/ mesiac ( fond opráv + bytový podnik ) + energie ( elektrina 22eur + plyn 18 eur ).
V bytovom dome je dovedená optika Orange, Telekom, konkrétne v byte je momentálne UPC.

LOKALITA :



Nehnuteľnosť je situovaná v jednej z najvyhľadávanejších lokalít vrámci mesta Piešťany - Juh. Lokalita disponuje množstvom zelene, absolútnou občianskou vybavenosťou, v bezprostrednej blízkosti nájdeme škôlku, školu, zdravotné stredisko, obchody s pešou dostupnosťou ako Lidl, Kaufland, COOP jednota a mnoho ďalšieho. Samotný byt má nádherný panoramatický výhľad a v neposlednom rade je tento bytový dom umiestnený na veľmi pokojnom mieste, pozemok okolo domu je vo vlastníctve majiteľov bytov, čo im zabezpečuje vlastné parkovanie.

CENA :



Cena nehnuteľnosti 129 900 eur. V prípade, že Vás táto nehnuteľnosť zaujala a potrebujete si preveriť Vaše finančné možnosti vrámci hypotekárneho / iného úveru, smelo nás kontaktujte, všetko s Vami zodpovedne prepočítame, aby ste si mohli tento byt kúpiť za tých najlepších a najférovejších podmienok.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Piešťanoch na ulici Javorová 24

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Javorová 24 v Piešťanoch v cene 129.900,- € je o 36.562 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911523.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

129.900,- €
Cena nehnuteľnosti 118,- € 220.000,- €
59.55 m²
Celková rozloha 46 m² 100 m²
54.65 m²
Úžitková plocha 46 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha59.55 m²
Úžitková plocha54.65 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-815097 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.