Priestranný 4 alebo 5 izbový RD, bungalov so záhradou 600 m2, Vinosady

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Vinosady
Ulica.: Modranská
134.13 m²
600 m²
5
áno
holopriestor
verejný vodovod
nie
230V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
339.000,- € kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

18042x zobrazená v zozname / 473x zobrazená detailne / 15x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS DOMU:

Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka na predaj krásny rodinný dom o rozlohe 134,13 so záhradou o rozlohe 600 m2 v lokalite Vinosady na ulici Delevarová - plánovaná výstavba.  Projekt domu spĺňa prísne nízkoenergetické štandardy súčasnej doby a je navrhnutý tak, aby spĺňal  požiadavky aj náročnejších klientov. Pôdorys je striktne rozdelený na dennú a nočnú časť takým spôsobom aby sa tieto navzájom nerušili. V každej miestnosti sme navrhli veľkú vstavanú skriňu. Obývacia izba je spojená s kuchyňou a jedálňou a zároveň je prepojená posuvnými dverami s čiastočne krytou terasou orientovanou do záhrady. Pri tomto projekte si môžete vybrať 4 izbový variant s garážou alebo variant s 5 izbami, pričom izba namiesto garáže môže slúžiť aj ako pracovňa s vlastným vstupom.

STAV DOMU:



V dome sú použité štandardné materiály - obvodové a nosné múry brúsená Pezinská tehla 30 300mm, strešná krytina MEDITERAN alebo BRAMAC– čierna, strešná izolácia minerálna vata 300 mm + izolácia 80mm • zateplenie fasády – polystyrén 150 mm. Fasádna farba – omietka ( podľa vlastného výberu ). V dome sú plastové  okná a vchodové dvere – 3 sklo z vonku laminované vo farbe antracit SALAMANDER.  Podlahy – podlahový polystyrén a potery, pripravené na dlažby a plávajúce podlahy, kompletné rozvody elektriny, vypínače a zásuvky biele, dátové rozvody podľa projektu, príprava na možnosť pripojenia ďalších dátových sietí. V dome bude kompletné elektrické podlahové kúrenie, zásobník na teplú vodu kotol, kompletné rozvody vody, steny – omietka + biela maľovka základ 2x,kompletné sadrokartóny, príprava na krb. Dom bude napojený na inžinierske siete – voda, elektrina, kanalizácia, ponúkaný v stave holodomu, v prípade záujmu možnosť dokončenia do štandardu.

Pozemok okolo domu vyrovnaný so zemou zo základov, vybetónovaná terasa – betónová, parkovacie státie vydláždené, bočné (1x) – zelené pletivo.

LOKALITA:


Dom sa nachádza v tichej  lokalite medzi rodinnými domami v blízkosti  s kompletnou občianskou vybavenosťou, 20 min. od Bratislavy. 

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Vinosadoch na ulici Modranská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Modranská vo Vinosadoch v cene 339.000,- € je o 16.218 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu vo Vinosadoch. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Vinosadoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu vo Vinosadoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948257.., uveďte číslo ponuky ZR-LK...

Pozícia realitnej ponuky

339.000,- €
Cena nehnuteľnosti 105.990,- € 1.140.000,- €
600 m²
Rozloha pozemku 112 m² 4354 m²
166.27 m²
Zastavaná plocha 62 m² 631 m²
166.27 m²
Celková rozloha 96 m² 1439 m²
134.13 m²
Úžitková plocha 1 m² 1444 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Zastavaná plocha166.27 m²
Celková rozloha166.27 m²
Úžitková plocha134.13 m²
Počet izieb5
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizácianie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LK-11 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.