ZNÍŽENÁ CENA - RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Častá
Ulica.: Nová
122 m²
1100 m²
1
3
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
studňa
áno
predaj - Rodinný dom
239.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4993x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 20x zobrazená detailne tento mesiac

LICENCOVANÁ realitná kancelária ORIN REAL predá 3 izbový rodinný dom s garážou a príslušenstvom v obci Častá. Ide o čiastočne zrekonštruovaný dom, ktorý je možné využiť ako 2 bytové jednotky. Priestranná kuchyňa s kachľovou pieckou tvorí srdce domu. Vchádza sa z nej do pravého krídla so samostatnou izbou a kúpeľňou s WC. Izba je orientovaná do dvora. V ľavom krídle sú dve izby s výhľadom na ulicu. Kuchyňa susedí s chodbou, špajzou a druhou kúpeľnou s WC.

Celý dom prešiel rekonštrukciou cca: pred 13 rokmi. Boli robené nové stropy, nové plastové okná so žalúziami, nové dvere. Strecha je tiež nová -všetko je zateplené. Predná časž domu je staršia a je postavená z pálenej tehly. Zadná časť je dostavaná z kvádra. V predných izbách je plávajúca podlaha , v zadných linoleum. Kúrenie je plynovým kotlom. V kúpeľni so sprchovým kútom je bojler. v druhej kúpeľni je prietokový ohrievač.
Do domu sa vchádza cez podbránie, kde je možné parkovať. Vo dvore sa však nachádza i samostatne stojaca garáž s montážnou jamou. Tá sa však teraz využíva ako letná kuchynka. Časť domu je podpivničená. Súčasťou domu je i dielnička s možnosťou skladovania dreva. Dvor je udržiavaný, vysadený trávou a kvetmi, prepojený s altánkom. Dom má krásny veľký pozemok. V prednej časti je vinohrad, priestor na výsadbu zeleniny, v zadnej trávnatý porast a ovocné stromy.
Dom je napojený na inžinierske siete, okrem vody, ktorú majitelia využívajú z vlastnej studne. Prípojky na vodovod sú však k dispozícii.
Rodinný dom je možné rekonštruovať podľa predstáv nového majiteľa. dá sa dokonca i pristaviť poschodie, ako môžete vidieť na susednom dome.

V obci Častá sa nachádza materská i základná škola, kostol, potraviny, známa pekáreň a poskytuje teda základnú občiansku vybavenosť.
Ide o pokojnú lokalitu v blízkosti lesov a viníc Malých Karpát, s dobrou dostupnosťou do Trnavy (20km), Pezinka (15km), Modry (10km) ale i Bratislavy (35km). Dom sa nachádza neďaleko od hradu Červený Kameň v pohorí Malých Karpát. Malé Karpaty disponujú širokou ponukou rekreačno-športového vyžitia aj vďaka vybudovaným turistickým chodníkom a cyklotrasám.

Cena tejto nehnuteľnosti je 239900,- eur vrátane provízie pre RK

V prípade záujmu o obhliadku volajte:


www.lenkakravarcikova.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Častej na ulici Nová

Inzerovaný rodinný dom na ulici Nová v Častej v cene 239.900,- € je o 106.140 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Častej. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Častej.

Pozícia realitnej ponuky

239.900,- €
Cena nehnuteľnosti 105.990,- € 1.140.000,- €
1100 m²
Rozloha pozemku 112 m² 4354 m²
122 m²
Zastavaná plocha 62 m² 631 m²
122 m²
Úžitková plocha 1 m² 1444 m²

Kontaktujte

Lenka Kravarčiková RSc

ORIN REAL s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ORIN REAL s.r.o.

PANORAMA centrum, Moyzesova 4/B, Pezinok 902 01

0903.. zobraziť 0903718726 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1100 m²
Zastavaná plocha122 m²
Úžitková plocha122 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LK ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.